Cum a apărut Carmen Iohannis la școală, în fața elevilor săi! Toți s-au uitat la fusta uluitor de scurtă

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
10/12/2018, 18:28
Cum a apărut Carmen Iohannis la școală, în fața elevilor săi! Toți s-au uitat la fusta uluitor de scurtă GALERIE FOTO
Carmen Iohannis, ce apariție la școală!

Carmen Iohannis profită de silueta pe care o are şi nu se sfieşte niciodată să poarte celebra fustă mini, pe care o abordează deja din ce în ce mai des. Soţia preşedintelui României preferă să poarte aceste ţinute chiar şi la şcoală, acolo unde a mers la ore purtând o fustă scurtă, un pulover şi o pereche de încălţăminte sport, foarte la modă.

Mai mult, elevii săi, care o îndrăgesc foarte mult pe prima doamnă a României, s-au fotografiat alături de aceasta (vezi imaginea în galeria foto).

Cum a apărut Carmen Iohannis la școală, în fața elevilor săi

În trecut, cel care o îmbrăca pe Carmen Iohannis, designerul Stephan Pelger, vorbea despre fixaţiile pe care le avea soţia preşedintelui privind fustele scurte, spunând că în cadru privat aceasta purta ţinute chiar extreme: “Este o doamnă foarte drăguţă, foarte simpatică, este o femeie absolut cu picioarele pe pământ, nu are fiţe deloc. Are însă nişte fixuri pe care nu i le poate schimba nimeni, dar cred că, până acum, ea a făcut cea mai bună imagine României dintre primele-doamne pe care le-am avut.

Fusta prea scurtă, da, dar în unele cazuri, când iese în particular, chiar dacă este fotografiată, fusta poate fi şi exagerat de scurtă. Când însă este într-o întâlnire oficială, atunci de multe ori a avut ţinute foarte frumoase, uneori poate mi-aş fi dorit un pic mai elegant, mai rafinat, dar, per total, mie mi-a plăcut.”

Carmen Iohannis, alături de soțul său și președintele României, Klaus Iohannis
Carmen Iohannis, alături de soțul său și președintele României, Klaus Iohannis

În altă ordine de idei, Carmen Iohannis a absentat pentru a doua oară de la audierile de la Parchetul General. O publicaţie a făcut plângere la DNA împotriva soţilor Iohannis privind casele pe care le au în Sibiu. Dacă prima dată aceasta a motivat o vizită oficială în Marea Britanie, de la care nu putea lipsi, azi a trimis scutire medicală prin intermediul avocatului său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×