Cum a ajuns să arate Mădălina Pamfile, fosta „elevă” a lui Radu Mazăre. Galerie FOTO

Mirela Apostol    Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
08/06/2019, 17:04
Cum a ajuns să arate Mădălina Pamfile, fosta „elevă” a lui Radu Mazăre. Galerie FOTO GALERIE FOTO

Radu Mazăre a fost, fără îndoială, unul dintre cei mai curtați băbați din showbiz-ul românesc. De-a lungul anilor, fostul primar al Constanței s-a remarcat inclusiv prin cuceririle sale în rândul reprezentantelor sexului frumos, printre care se numără și Mădălina Pamfile.

Mădălina Pamfile a avut o relație cu Radu Mazăre

Pe atunci, focoasa brunetă abia împlinise vârsta majoratului și cocheta cu televiziunea, visând să devină asistentă într-o emisiune de tip tabloid, lucru care avea să se întâmple foarte curând. Chiar dacă a negat în nenumărate rânduri relația cu Radu Mazăre, intrarea sa în showbiz s-a produs la brațul celui care a păstorit orașul de la malul Mării Negre, vreme de 15 ani.

Între timp însă, Mădălina Pamfile a decis să devină femeie de casă, ieșind definitiv din lumina reflectoarelor. Și-a găsit fericirea în brațele unui cunoscut om de afaceri, care de altfel i-a dăruit și o fetiță superbă.

Mădălina Pamfile, fosta asistentă TV. Sursa foto:click.ro
Mădălina Pamfile, fosta asistentă TV. Sursa foto:click.ro

Ce spunea despre iubirea cu fostul primar al Constanței

În ceea ce-l privește pe Radu Mazăre, fostul primar al Constanței a dispărut definitiv din gândurile Mădălinei Pamfile. Cel puțin așa susținea bruneta, într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, recunoscând totuși că această exxperiență a ajutat-o să se maturizeze, mai ales că la acea vreme abia dacă împlinise 18 ani.

E un subiect care a trecut. Cred că e prea devreme să te îndrăgosteşti la 18-19 ani. Poate am crezut că sunt îndrăgostită, dar mi-am revenit. Am avut ce învăţa de la omul acesta. Oricând ai ce învăţa de la un om mai mare ca tine, pornind de la cum să te îmbraci, cum să stai la masă, cum să mănânci, lucruri pe care un copil de 20 de ani n-ar putea să te înveţe. A fost o experienţă de viaţă şi atât. Dacă ne întâlnim ne salutăm, nu e nici o problemă”, a declarat Mădălina Pamfile.

În vara anului trecut, fosta asistentă Tv a născut o fetiță frumoasă și sănătoasă, pe nume Sofia. Mădălina Pamfile locuiește împreună cu iubitul său în Spania, unde a și adus-o pe lume pe micuța care a cântărit atunci 4 kilograme.

De la o oră la alta trebuie să nasc, mâine avem programare la doctor să vedem ce soluție găsim. Au trecut cele 40 de săptămâni, medicii spun că este normal, se așteaptă până la 42 de săptămâni. Se spune despre fetițe că vin mai repede, dar a mea nu vrea. Stările mele au fost destul de grele la inceput, mi-a fost destul de rău. La 5 luni luasem deja 20 de kilograme, acum am 30 de kilograme în plus. În Spania nu este o opțiune cezariana, decât daca sunt complicații, voi incerca să nasc natural. Chiar dacă fetița se naște aici, nu o să aibă cetățenie spaniolă, pentru că iubitul meu e român. Pe cea mică o să o cheme Sofia” , a mai spus Mădălina Pamfile, la vremea respectivă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×