Cum a ajuns să arate Elena Băsescu după despărțirea de iubitul cu 12 ani mai tânăr

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
07/10/2019, 15:05
Cum a ajuns să arate Elena Băsescu după despărțirea de iubitul cu 12 ani mai tânăr GALERIE FOTO
Cum arată Elena Băsescu după despărțire

Elena Băsescu se pare că a trecut peste despărțirea de tatăl celei mai mici fiice ale sale. Mezina lui Traian Băsescu a fost recent la un botez, unde a arătat că a trecut cu bine peste separarea de Cătălin Gheorghe, cunoscut prin cluburile din Capitală drep Tomată.

Cum arată Elena Băsescu, după despărțirea de iubitul cu 12 ani mai tânăr

Elena Băsescu a participat și ea la botezul fiicei Elenei Udrea. A venit însă fără partener, dar însoțită de cei trei copii ai săi. Fostul europarlamentar a ales să îmbrace la evenimentul de la biserică un trech bej, dar și o pereche de sandale argintii, o ținută lejeră, potrivită pentru un astfel de eveniment.

Fiica lui Traian Băsescu a zâmbit mult și nu părea afectată foarte tare de cele întâmplate în ultimele luni, când s-a despărțit de bărbatul cu 12 animai tânăr decât ea, cu care a fost în ultimii doi ani și împreună cu care are și o fetiță, care a împlinit recent un anișor.

Cum arată Elena Băsescu după despărțire
Cum arată Elena Băsescu după despărțire. Sursa foto: Instagram

Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe au împreună o fetiță

Așadar, înconjurată de cele trei comori ale sale, Elena Băsescu a decis să meargă la botezul organizat de buna sa prietenă, Elena Udrea.

Elena Băsescu, mezina fostului președinte al României, Traian Băsescu, are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu – Sofia și Traian. Mariajul Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a terminat în septembrie 2016, după patru ani de căsnicie.

În data de 14 octombrie anul trecut, Elena Băsescu și-a botezat cel de-al treilea copil, pe micuța Anastasia, pe care a făcut-o cu Cătălin Tomată. De când a renunțat la politică, Elena Băsescu s-a apucat serios de afaceri și se pare că îi merge foarte bine din vânzarea de haine pentru mămici și copii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×