Cum a ajuns să arate Bianca Rus în costum de baie după ce a slăbit 50 de kilograme

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
25/07/2019, 18:11
Cum a ajuns să arate Bianca Rus în costum de baie după ce a slăbit 50 de kilograme GALERIE FOTO
Bianca Rus a divorțat de soțul ei. Sursa foto - facebook

FANATIK îți spune cum a ajuns să arate Bianca Rus în costum de baie după ce a slăbit nu mai puțin de 50 de kilograme. Aceasta s-a pozat și este pur și simplu de nerecunoscut. La un an de la operația de micșorare a stomacului, artista a renunțat la haine și s-a fotografiat într-un costum minuscul de plajă. Toată lumea a rămas cu gura căscată.

Cum a ajuns să arate Bianca Rus în costum de baie după ce a slăbit 50 de kilograme

Vedeta nu a ezitat o clipă și și-a etalat noua siluetă, una de care este extrem de mândră. Pentru că s-a chinuit câțiva ani buni cu kilogramele în plus, Rus poate acum să își expună trupul pe plajă, fără să îi fie teamă de privirile răutăcioase ale străinilor. Bianca Rus recunoaște că pe lângă dieta minune pe care o ține, Bianca merge foarte mult și la sală, fapt care a ajutat-o din plin.

„Iupiii! Am slăbit cinci kilograme. Sunt bine, sănătoasă. Am 50 şi ia-mă în braţe, 53, da. Mănânc sănătos, mănânc puţin, de exemplu astăzi am mâncat o salată de creveţi cu un strop de dulce. Fără uleiuri, fără nimic care să fie prăjit. E o dietă bazată pe tot ce am eu nevoie, vitamine. Sport? Fac şi sport. Mă încălzesc 10, 15 minute şi apoi bandă, steper.. nu mi-e poftă de nimic”, a spus Bianca Rus în cadrul unui interviu.

Cum a ajuns să arate Bianca Rus în costum de baie după ce a slăbit 50 de kilograme. Bianca Rus
Bianca Rus s-a căsătorit anul trecut. Sursa foto – facebook

Ce mesaj a transmis Bianca Rus

„Mă simt foarte satisfăcută atunci când mă uit în oglindă. Este ceva bine rău de tot. Nici nu mai îmi place să fac ceea ce făceam înainte. Nu mai îmi place să mănânc sau să port papainoage. Am renunţat la platformele de 50 de centimetri (…) Cu hainele stau mai prost pentru că tot slăbesc. Acum voi încerca să mă menţin. Acum am 58 de kilograme de la peste o sută cât cântăream în trecut” a mai spus Bianca Rus.

Vă readucem aminte că în luna mai a anului trecut, Bianca Rus s-a căsătorit cu iubitul ei, Antonio. A urmat apoi nunta făcută tocmai la Satu Mare și care a avut loc în luna octombrie. La o lună de la eveniment, Bianca Rus a trecut prin momente groaznice. Aceasta a fost agresată de partenerul de viață după ce s-au întors din luna de miere din Dubai. Între timp, cei doi au ajuns la divorț.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×