Cum a ajuns să arate acum George Chirilă, bărbatul ”căsătorit” cu două surori. Ce s-a întâmplat cu el

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
15/06/2019, 11:50
Cum a ajuns să arate acum George Chirilă, bărbatul ”căsătorit” cu două surori. Ce s-a întâmplat cu el GALERIE FOTO
Cum a ajuns să arate acum George Chirilă, bărbatul ”căsătorit” cu două surori. Ce s-a întâmplat cu el

George Chirilă, bărbatul din județul Iași care trăiește cu două surori și cu care are 15 copii are complet diferit față de acum doi când a decis ca viața și traiul său să devină public. Bărbatul a făcut dezvăluiri intime despre relațiile pe care le are cu Mariana și Nicoleta Moldovan, mamele celor 15 copii ai căror tată este. Chiar dacă bărbatul a fost criticat asupru și-a continuta viață după propriile reguli, departe de ochii lumii.

Cum arată ieșeanul, George Chirilă, bărbatul care trăiește cu două femei

Povestea de dragoste controversată dintre George Chirilă și surorile Moldovan se derulează într-un sat de lângă Iași. Povestea demnă de film dintre bărbat și cele două surori, Nicoleta și Mariana este una demnă de Oscar. Deși trăiește în păcat, nefiind căsătorit cu niciuna dintre femei, bărbatul este fericit cu decizia luată. Cele două surori l-au cunoscut pe George Chirilă în timpul studenției și nu s-au certat și nici nu au existat momente de gelozie între ele. Însă situația s-ar schimba dacă ar apărea o a treia femeie.

Bărbatul s-a schimbat complet de la ultima apariție la televizor, iar în prezent este de nerecunoscut. Partenerul celor două surori a renunțat la barbă, și-a lăsat o mustață la modă, iar părul lung îl ține prins în coadă. George Chirilă are 6 copii cu Nicoleta, iar cu sora acesteia, Mariana 9.

George Chirilă trăiește cu cele două surori și cei 15 copii într-o casă din vârful dealului, în satul Mihai Kogălniceanu, comuna Tișănași, județul Iași. Casa în care trăiesc cele 18 suflete are 14 camere și paturi suprapuse. Bărbatul este foarte cunoscut în zonă, are o gospodărie mare, cai, căruțe, livadă cu pomi fructiferi, numeroși stupi, animale. Bărbatul mai deține 11 hectare de teren arabil și peste 200 de oi. Bărbatul nu este căsătorit cu niciuna dintre femei și spune că singura autoritate pe care o recunoaște este Isus Hrisos, al cărui ”soldat” umil se consideră.

Așa arată acum bărbatul care trăiește cu două surori și cu care are 15 copii
George Chirilă, ieșeanul care trăiește cu două surori s-a schimbat complet față de acum doi ani, de la ultima apariție în public
Sursa foto. cancan.ro

Care este relația dintre George Chirilă și cele două partenere de viață

„Când m-am îndrăgostit de Nicoleta s-a schimbat totul. Prima pe care am văzut-o a fost Mariana. Pentru ea am avut un respect și o considerație deosebită. A doua zi a venit Nicoleta. Pentru prima data am rămas fără glas. Eram încă un copil, clasă a nouă. A fost dragoste la prima vedere. În Grădină Botanică din Iași am cerut-o de soție și mi-a răspuns după 6 luni”, a declarat bărbatul care trăiește cu două surori.

George Chirilă s-a îndrăgostit nebunește de Nicoleta care a devenit prima lui soție. Femeia a povestit în cadrul unui interviu mai vechi cum s-au cunoscut cei doi. „Prima data când l-am văzut, l-am admirat că un bărbat. Mie mi-au plăcut băieții cu ochii negri.”,  a povestit Nicoleta. Ulterior, bărbatul apus ochii pe sora acesteia, Mariana. „M-a durut la început, nu se poate măsura în cuvinte. La început am fost supărată pe Mariana. Am fost geloasă. Nu m-am gândit că ar putea fi ceva între ei. Am lăsat că viață să-și urmeze cursul, am zis că așa a trebuit să fie.”, a mai spus prima soție.

Mariana cea de-a doua soție nu se simte vinovată pentru faptul că s-a îndrăgostit de bărbatul surorii sale. Aceasta susține că este fericită și are același scop ca și sora sa, Nicoleta: să-l facă ”bărbat” pe George Chirilă. „Am simțit o atracție tot mai mare. În timp mi-am dat seama că este bărbatul meu. La un moment dat viața ne-a dus împreună. Nu m-am simțit vinovată, știam că o să-i treacă. Nu aveam de ce să fiu geloasă, noi două aveam același scop, să-l facem pe el bărbat”, a povestit Mariana.

“Eu sunt pudic. Nu există o regulă. Eu am căutat să fiu drept în toate privinţele, inclusiv în astea intime. Există un echilibru, o armonie. Nu s-a întâmplat niciodată să fim toţi în acelaşi loc. Nu e pentru mine aşa ceva. Latura sexuală are o mică însemnătate pentru mine pentru plăcere. La mine este pentru procreere. Sunt zile în care faţă de una  am mai multă atracţie, alte zile faţă de cealaltă. Depinde de zile. Noi sexul îl numim diferit. Cum să spun? Contopire în iubire. Acest lucru la noi se întâmplă doar pentru a procrea, doar pentru copii. Afară de aceste două femei, pe care le-am luat fete fecioare, eu n-am mai avut alte femei. Noi fuzionăm pentru a face un copil. Dorm singur. Eu mă culc afară, pe pământ. Azi noapte am mai mers şi în casă, dar de obicei mai dorm afară, pe pământ. Aseară am fost la Nicoleta. Am definit gelozia ca fiind defect, iar acum privesc aşa. Au înţeles în timp că nu e bine. (…).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×