Culmea tupeului. Bărbat filmat în timp ce fura țigările din buzunarul unui polițist

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
05/11/2019, 10:27
Culmea tupeului. Bărbat filmat în timp ce fura țigările din buzunarul unui polițist
Hoț surprins în acțiune. A furat țigările chiar din buzunarul unui polițist. Sursa foto: Facebook

Scene fără precedent în Prahova, unde un bărbat a fost surprins furând țigări chiar din buzunarul unui polițist aflat în timpul unei intervenții. Hoțul a fost filmat „în acțiune”, imaginile ajungând ulterior pe rețelele de socializare, unde au fost urmărite inclusiv de reprezentanții Poliției Prahova, care au anunțat marți dimineață că s-au sesizat din oficiu și au deschis o anchetă în acest caz.

Poliția Prahova efectuează cercetări pentru furt calificat

Incidentul s-a petrecut în seara de duminică, 3 noiembrie, în timp ce oamenii legii completau un proces verbal, ca urmare a unei sesizări făcute prin apel la numărul de urgență 112. În clipul video publicat în mediul online se poate observa cum individul respectiv trece la fapte și bagă nestingherit mâna în buzunarul polițistului, de unde sustrage mai multe țigări, pe care le împarte apoi celor din jur. Pentru isprava sa, bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și riscă să ajungă în spatele gratiilor.

Este vorba despre intervenția unui echipaj de poliție la un eveniment sesizat prin Dispeceratul 112, în seara zilei de 3 noiembrie. În urma vizionării imaginilor, ne-am sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană ar fi sustras din buzunarul unui polițist un pachet de țigări, fiind efectuate cercetări pentru furt calificat„, se arată în comunicatul Poliției Prahova.

Hoțul a împărțit toate țigările celor din jur

La scena revoltătoare asistă mai multe persoane care, în mod surprinzător, încep să râdă în hohote chiar în timp ce hoțul sustrage țigările din buzunarul polițistului. Ba mai mult decât atât, în loc să sesizeze infracțiunea care tocmai avea loc, unul dintre martori a filmat întregul incident, postând apoi imaginile pe rețelele de socializare.

În plus, de îndată ce și-a demonstrat abilitățile, individul a oferit „publicului” o nouă mostră de tupeu, împărțind toate țigările celor prezenți. Clipul video a stârnit, însă, reacții dure din partea internauților, aceștia arătându-se indignați de momentul rușinos.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×