Culisele vizitei lui Dăncilă în Ierusalim! Ce i-a spus Netanyahu când a văzut-o. VIDEO

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
18/01/2019, 18:47
Culisele vizitei lui Dăncilă în Ierusalim! Ce i-a spus Netanyahu când a văzut-o. VIDEO GALERIE FOTO
Premierul Viorica Dăncilă l-a vizitat pe omologul său israelian, Benjamin Netanyahu

Premierul Viorica Dăncilă a efectuat, vineri, o scurtă vizită în Ierusalim, unde s-a întâlnit cu omologul său Benjamin Netanyahu. Chiar dacă nu a fost trecută pe agenda sa oficială, vizita a fost catalogată drept una „de lucru”. Premierul israelian i-a cerut Vioricăi Dăncilă să lupte împotriva „rezoluțiilor negative” care vin din Uniunea Europeană la adresa Israelului.

„Este o ocazie minunată să vă revăd. Relațiile dintre Israel și România sunt fantastice. Și vor fi și mai bune în urma vizitei dumneavoastră. Sper că veți acționa în sensul de a opri rezoluțiile negative din Uniunea Europeană la adresa Israelului. Și de asemenea, bineînțeles, să vă mutați ambasada și să fie mutate și alte ambasade la Ierusalim. Vă așteptăm în Ierusalim”, i-a spus Benjamin Netanyahu primului-ministru al României.

Detalii din culisele vizitei lui Dăncilă în Ierusalim

Presa din Israel anunță că Benjamin Netanyahu i-a spus Vioricăi Dăncilă că lupta statului israelian împotriva terorismului iranian reprezintă un scut de apărare a Europei. Premierul României i-a mulțumit zâmbind omologului său, iar acesta s-a oferit să o conducă pe Viorica Dăncilă până la mașina oficială.

Benjamin Netanyahu a condus-o pe Viorica Dăncilă până la mașina oficală
Benjamin Netanyahu a condus-o pe Viorica Dăncilă până la mașina oficală

„O întâlnire excelentă astăzi cu prim-ministrul României, Viorica Dăncilă. Relaţiile dintre Israel şi România sunt excelente, iar acum le vom întări şi mai mult!”, este mesajul pe care premierul israelian l-a postat pe Facebook după întâlnirea cu Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×