Cui i-a lăsat Karl Lagerfeld averea de 250 de milioane de dolari! Cine este Choupette

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
19/02/2019, 16:08
Cui i-a lăsat Karl Lagerfeld averea de 250 de milioane de dolari! Cine este Choupette GALERIE FOTO
Mostenitorul averii lui Karl Lagerfeld este pisica sa!

Celebrul creator de modă Karl Lagerfeld, fostul director creativ de la Chanel, a murit pe 19 februarie, la vârsta de 85 de ani! Designerul a lăsat în urma sa o avere fabuloasă, care se ridica la 250 de milioane de dolari, însă toată lumea a rămas șocată atunci când s-a aflat cine este moștenitorul!

Spre uimirea tuturor, excentricul Karl Lagerfeld i-a lăsat incredibila lui avere pisicii sale, Choupette, pe care o considera o adevărată muză şi pe care o iubea nespus de mult. Mai mult decât atât, el i-a făcut felinei conturi pe reţelele de socializare şi a inclus-o pe aceasta în mai multe pictoriale.

Averea lui Karl Lagerfeld, pe ”mâna” pisicii

Astfel, i-a creat şi un cont special în care, la un moment dat, se aflau peste 60 de milioane de dolari! Odată cu moartea lui Karl Lagerfeld, Choupette devine cea mai bogată pisică din lume. Pisica a contribuit și ea la acel cont! Celebra felină a încasat, doar anul trecut, 2,1 milioane de lire sterline! Choupette a obţinut această sumă fabuloasă graţie unui contract cu firma de produse cosmetice Shu Uemura, dar şi a unui pictorial pentru un calendar lansat de Vauxhall Corsa, scrie The Mirror.

mostenitor Karl Lagerfeld
Pisica lui Karl Lagerfeld are servitori

Animalul de companie al designerului german a devenit extrem de cunoscut în ultimii ani, iar în 2014 a fost lansată chiar şi o carte despre el. Volumul „Choupette – the Enchanted Life of a Fashion Cat”, scris de Patrick Mauriès şi Jean Christophe Napias, are 123 de pagini şi este un omagiu dedicat felinei albe birmaneze cu ochi albaştri. În paginile sale sunt incluse o serie de fotografii realizate de Lagerfeld, precum şi detalii despre viaţa şi preferinţele culinare ale pisicii milionare. Mai mult decât atât, Choupette are propriile servitoare şi chiar propriul său iPad.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×