Cu cine s-a întâlnit Ion Ţiriac la absolvirea lui Karim, fiul cel mic! E o frumoasă jurnalistă

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
17/06/2019, 15:57
Cu cine s-a întâlnit Ion Ţiriac la absolvirea lui Karim, fiul cel mic! E o frumoasă jurnalistă GALERIE FOTO
Ion Țiriac s-a revăzut cu Sophie Ayad. Sursa foto: HEPTA.RO

Ion Țiriac a participat la ceremonia de absolive a lui Karim, fiul său cel mic, iar acolo s-a întâlnit cu o femeie specială, o frumoasă jurnalistă. Tenismenul este mândru de băiatul de 23 de ani care a terminat facultatea, iar cu această ocazie a dat din nou ochii cu marea iubire a vieții sale, Sophie Ayad.

Ion Țiriac s-a revăzut cu Sophie Ayad

Se pare că între Ion Țiriac și Sophie există o relație de înțelegere, cei doi fiind uniți de cei doi copii pe care îi au împreună. Sophie și sportivul român au împreună doi copii, unul în vârstă de 23 de ani, cel care a terminat recent facultatea, și Ioana, o tânără frumoasă în vârstă de 20 de ani. Și Ioana a participat la acest eveniment important de familie.

Karim este absolvent de științe politice la Deerfield Academy din Massachusetts, Statele Unite ale Americii. Sophie, ajunsă la 51 de ani, și-a păstrat spiritul tânăr, jovialitatea și frumusețea care l-au făcut pe Ion Țiriac să se îndrăgostească în tinerețe. Între Țiriac și jurnalista egipteană s-a înfiripat marea iubire în anul 1994, când tenismenul locuia în Germania.

Țiriac, alături de Sophie și unul din copii, Karim. Sursa foto: Instagram

Ion Țiriac și jurnalista egipteană, de la relația perfectă la despărțire. Amândoi și-au refăcut viețile

Țiriac coordonase turneele de la Stuttgart, Hanovra și Essen, iar pe Sophie a cunoscut-o când aceasta lucra la revista Bunte. Cei doi copii ai lui Țiriac locuiesc la Monte Carlo, alături de mama lor. Între Sophie și Ion există o diferență de 30 de ani, dar această diferență nu a fost niciodată o piedică în calea fericirii lor.

După despărțirea de Țiriac, Sophie Ayad s-a recăsătorit cu un italian, cu care a devenit însărcinată cu al treilea copil. Țiriac mai are și el un băiat, pe celebrul Ion Alexandru Țiriac (42 de ani), rod al iubirii dintre tenismen și manechinul Mikette von Issenberg.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×