Cu cine s-a afișat Florin Salam după problemele de sănătate. Prima apariție publică după ce a fost internat în spital

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
07/12/2019, 08:13
Cu cine s-a afișat Florin Salam după problemele de sănătate. Prima apariție publică după ce a fost internat în spital GALERIE FOTO
Florin Salam a fost internat într-un spital din SUA. Sursa foto - facebook

A devenit oficial! Soția lui Florin Salam a recunoscut problemele de sănătate ale manelistului și a precizat că acesta a fost internat într-o unitate medicală din Statele Unite ale Americii. Lucrurile par că au intrat pe un făgaș bun și între timp, artistul s-a și afișat alături de un prieten.

Cu cine s-a afișat Florin Salam după problemele de sănătate

Manelistul nu a ezitat și a ieșit în lume încercând să le arate tuturor că este bine. Astfel, prima apariție publică a avut-o alături de Culiță Sterp. Chiar ultimul a fost cel care a postat o fotografie pe o rețea de socializare.

În imagine, Culiță Sterp apare lângă Florin Salam. „Vă pupăm! Eu nu prea încap în poză, dar e ok”, a fost mesajul postat de Culiță Sterp pe pagina sa de Instagram. Un prieten din anturajul manelistului a dezvăluit că acesta ar fi epuizat din cauza programului foarte încărcat.

Prima apariție publică după ce a fost internat în spital

„Florin Salam nu este bolnav, este doar epuizat. A mai ajuns, și în alte dăți, la spital, din această cauză, el fiind epuizat după recitaluri și din cauza stresului. Dar nu, nu este bolnav, așa cum au apărut informațiile prin presă.

Roxana l-a rugat să stea mai mult pe acasă, să se mai odihnească, să nu mai accepte toate cererile de concerte pe care le primește. I-a spus clar că, oricât de mulți bani ar câștiga, el nu e de înlocuit și că se teme că, la un moment dat, ar putea să îi cedeze corpul. Florin Salam i-a promis că o va asculta”, a declarat, potrivit Cancan.

Vă readucem aminte că Florin Salam a fost nevoit să-și anuleze mai multe cântări și, în plus, a ajuns pe mâna medicilor din Statele Unite ale Americii. Dezvăluirea a fost făcută chiar de soția lui. Roxana Dobre a spus acest lucru printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

„Bună seara. Sunt întrebată de foarte mulți fani dacă este adevărat. Da, Florin e internat la un spital din America. Atât vă pot spune momentan”, a scris partenera de viață a lui Florin Salam.

Și Betty Salam, fiica manelistului a transmis că tatăl ei a avut ceva probleme de sănătate, dar aceasta i-a asigurat pe fani că nici nu se pune problema ca el să nu mai cânte vreodată.  „E foarte bine, adică nu arată de 40 de ani, e un om matur, într-adevar, dar eu de fiecare dată când îl văd, îl văd ca pe un prieten de al meu, pentru că așa l-am considerat eu de când sunt mică.

Să zic că s-a schimbat, nu știu, ar vrea ceva mai mult de la viață, în sensul ăsta, adică să fie totul mai organizat, eu pentru chestia asta îl apreciez, că a ales să facă lucrul ăsta”, a declarat Betty Stoian pentru Antena Stars.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×