Cu cine pleacă Delia Matache la Asia Express! Echipe incredibile în noul sezon de la Antena 1

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
25/04/2019, 21:44
Cu cine pleacă Delia Matache la Asia Express! Echipe incredibile în noul sezon de la Antena 1 GALERIE FOTO
Cu cine pleacă Delia Matache la Asia Express!

Delia Matache a vorbit de multe ori despre o posibilă participare în show-ul ”Asia Express” de la Antena 1. De această dată, artista a venit și cu un detaliu prin care și-a surprins fanii. În următorul sezon al reality-show-ului care plimbă concurenții prin tensiuni, meleaguri și presiune, se zvonește că interpreta ar veni alături de Fuego.

Cu cine pleacă Delia Matache la Asia Express

În această seară, vom afla dacă e adevărat ori ba, la ”Agenția VIP”, de la 22:45, pe Antena Stars. Până atunci, ne putem reaminti doar de declarațiile anterioare ale vedetei legate de plecarea în Asia Express.

Într-un interviu acordat pentru emisiunea ”Xtra Night Show”, Delia declara că ar fi încântată să participe, pe atunci spunând că dorește să intre în competiție alături de soțul ei, Răzvan.  Mai mult, încrezătoare, a mărturisit că nu ar avea nimic de pierdut, singurul impediment fiind timpul.

Cu cine pleacă Delia Matache la Asia Express! Echipe incredibile în noul sezon de la Antena 1
Echipe incredibile în noul sezon de la Antena 1

Nu ştiu dacă am să reuşesc. De dorit îmi doresc

„Da, păi vorbeam. Am vorbit şi cu Ana Morodan şi cu Morodan şi cu Boandă. Îmi place ideea, însă nu ştiu în ce măsură pot să merg pentru că planurile noastre din toamnă sunt.. Audiţii X Factor, alte audiţii Iumor, Acadelia. Nu ştiu dacă am să reuşesc. De dorit îmi doresc. Cu Răzvan? M-aş duce cu el pentru că mi se pare că e o experienţă foarte interesantă pe care o merită persoana ta dragă.

Mă alint când spun că vreau să merg pentru că nu am să pot. Acolo nu prea ai acces la machiaj, la.. Nu asta ar fi problema pentru că eu mă prezint destul de des natural şi lumea îmi ştie faţa şi, şi.. Adică nu ar fi o problemă să descopere altceva. Nu cred că aş avea nimic de pierdut, doar să îmi permită timpul şi în momentul ăsta nu cred că pot. Cred că o să îmi fac un Asia Express al meu”, a declarat Delia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×