Cu ce se ocupă Ada, fiica lui Cornel Palade, după eșecurile de la X Factor și Vocea României

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
20/02/2019, 12:15
Cu ce se ocupă Ada, fiica lui Cornel Palade, după eșecurile de la X Factor și Vocea României GALERIE FOTO
Ada Palade îi calcă pe urme tatălui său

Cunoscutul comic și prezentator de televiziune Cornel Palade este mândru nevoie mare, pentru că numele său merge mai departe. Nu a devenit bunic-cel puțin, nu încă, dar fiica sa îi calcă pe urme.  Andrada Palade, alias Ada, a îmbrățișat o carieră în actorie, tânăra având deja apariții pe scena teatrului, alături de tatăl său, dar și de alte nume sonore.  Ba mai mult, frumoasa fiică a lui Palade susține în ultima vreme spectacole de stand up  comedy, semn că așchia nu sare departe de trunchi.

Până să urmeze drumul actoriei, Ada și-a încercat norocul în lumea muzicală, fiind concurentă atât la Vocea României, cât și la X Factor. Aceste experiențe nu au fost tocmai de succes, astfel că fiica lui Cornel Palade pare convinsă că locul ei este pe scenă, dar din postura de actriță de teatru.  Cu toate acestea, dragostea pentru muzică nu a pierit, Ada continuă să cânte în familie, întreținând atmosfera la petreceri, prin duete realizate chiar alături de tatăl său.

Ada Palade a ales actoria, după experiențele nereușite de la Vocea României și X Factor

După experiența de la Vocea României, unde nu a reușit să-i convingă pe jurați pentru a trece de etapa audițiilor pe nevăzute, Ada Palade și-a încercat norocul și la X Factor. Dacă la Vocea venise însoțită de tatăl său, la X Factor Ada a hotărât să participe alături de mama sa. Ba mai mult, frumoasa tânără i-a ascuns îndrăgitului comic faptul că urma să-și încerce norocul și pe scena show-ului de la Antena 1, motivând că pleacă la cumpărături. „Nu știe că am venit la X Factor, o să vadă la televizor. L-am lăsat acasă pentru că avem o legătură foarte puternică noi doi, aș fi fost tensionată dacă aș fi știut că este în sală” , a povestit cu sinceritate Ada Palade, la vremea respectivă, în fața celor patru jurați ai emisiunii.  Nici de această dată nu a reușit să meargă prea departe, deși trecuse de prima etapă a competiției.

Cornel Palade este mândru de fiica sa
Cornel Palade este mândru de fiica sa

Între timp, tânăra de 30 de ani a terminat actoria, continuându-și apoi studiile în Statele Unite ale Americii, iar acum are numeroase apariții pe scenele de teatru din țară, alături de tatăl său, veteranul comic Cornel Palade, dar și de alte nume cunoscute ale comediei românești.  „Eu o să fiu fata lui tata până închide ochii. O să mă cheme tot Palade. Vrem să ducem numele Palade cât mai departe.” , a mărturisit cu mândrie Ada Palade, într-o emisiune televizată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×