Cu câți bani s-a ales la final Marian, un ospătar care a lucrat toată vara pe litoralul românesc

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
12/09/2018, 20:08
Cu câți bani s-a ales la final Marian, un ospătar care a lucrat toată vara pe litoralul românesc
Un tânăr, Marian, a lucrat pe litoralul românesc ca ospătar. Însă, toți curioșii se întreabă dacă merită truda, dar, mai ales cu câți bani s-a ales după o vară așa plină.

Marian, un tânăr care a lucrat toată vara pe litoralul românesc ca ospătar, s-a ales la final cu o sumă frumușică. Toți curioșii se întreabă dacă merită truda, dar, în special, cu câți bani a rămas tânărul, după un sezon atât de plin. Tocmai s-a încheiat vara, însă, cât de mulțumiți sunt ospătarii și cu cât au rămas în buzunare? Anul acesta, pe litoralul românesc au ajuns peste un milion și jumătate de oameni.

Iar, față de anul precedent, vânzările au crescut considerabil. Procentul a înregistrat o creștere de 38%. Clar afacerile pe litoral sunt reciproc-avantajoase, sumele cumulate la final fiind bune și pentru patroni, dar și pentru ospătari. Cu mai multă muncă însă, seară de seară, anul acesta au simțit și oamenii care ne servesc mâncarea ce bine a fost în acest an.

Câți bani a făcut Marian, după o vară în care a lucrat ca ospătar pe litoral

Tânărul a declarat că banii au fost frumoși, dar șpaga a făcut diferența. ”Șpaga a fost în general destul de mare, clienţii mulţumiţi de noi, foarte darnici, în jur de 15.000 de lei am adunat vara asta”, a spus Marian.

Este știut că Mamaia este stațiunea cea mai pretențioasă de la malul Mării Negre. De aceea, ospătarii s-au bucurat și ei de lumea aleasă a României care a ajuns la Mamaia. Într-un interviu știrileprotv.ro, ospătarii au povestit cum le-a mers în sezonul estival. Un ospătar a fost întrebat despre situația bacșișului, iar acesta a răspuns sincer că ele merg, dar contează și comportamentul ospătarului față de client. ” Daaa, tips-urile merg foarte bine, depinde de fiecare ospatar cum se comporta la masa si ce servicii ofera”, a spus un ospătar.

Ospatarii au fost foarte multumiti de toate castigurile cumulate în aceasta vara.
Ospătarii au fost foarte mulțumiți de încasările din această vară.

Mulți studenți au ales să lucreze la malul mării, ca în fiecare an, dar 2018 le-a adus mulțumirea deplină, în ceea ce privește partea financiară. Printre aceștia, se numără și Raluca. Ospătar într-un restaurant din Mamaia, s-a declarat mulțumită de veniturile ei. ”Ţinând cont de faptul că a fost cât de cât treabă, să zic aşa, acum, calculând să zic undeva la 10.000 de lei şi mă gândesc că a fost bine, făcând comparaţie cu anii trecuţi, chiar a fost o vară productivă”, a spus Raluca, conform Antena3.

Nu numai ospătarii au ieșit câștigați, pe litoral

Barmanii au fost și ei mulțumiți după truda din fiecare seară.
Nu numai ospătarii au ieșit bine la bani, ci și barmanii.

Însă, nu numai ospătarii au avut de câștigat. Barmanii au fost și ei mulțumiți după truda din fiecare seară. Lucrul acesta este confirmat de un tânăr, pe nume Mihai, din Oradea. Angajar într-unul dintre cele mai prestigioase cluburi de la malul mării, venit încă din luna mai, s-a declarat și el mulțumit de suma care i-a rămas după ce vara a trecut. ”În perioada asta a verii, se lasă foarte mulți bani, toată lumea lasă bani, vine să se distreze, să consume. Se consumă foarte multe șampanii, coktailuri, grandomanii, fițe. Se poate ajunge de la 2-3 milioane până la sume imense, cum ar fi 45 de milioane”, a declarat acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×