Cu ce a plecat Cristina Țopescu pe lumea cealaltă! Mama sa a insistat să pună în sicriul fetei sale un cățel

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
17/01/2020, 21:52
Cu ce a plecat Cristina Țopescu pe lumea cealaltă! Mama sa a insistat să pună în sicriul fetei sale un cățel
Mama Cristinei Țopescu i-a pus în sicriu un cățel de lemn. Sursa foto: digi24.ro

Cristina Țopescu a plecat pe lumea cealaltă cu o figurină de lemn pe care mama sa i-a pus-o în coșciug chiar înainte ca trupul jurnalistei să fie incinerat. Prietenii și familia și-au luat joi adio de la cea care a fost Cristina Țopescu.

Mama Cristinei Țopescu i-a pus în sicriu un cățel de lemn

Cea care i-a dat viață știa cât de pasionată era fiica sa de animale, așa că i-a pus în sicriu o jucărie de lemn care reprezenta un cățel, dar și zgărzile cățeilor săi, care au murit alături de ea, chiar înainte de Revelion, potrivit wowbiz.ro.

Rodica Țopescu, mama jurnalistei s-a simțit rău la incinerarea fiicei sale și a avut nevoie de ajutorul celor din jur, care au purtat-o chiar pe brațe.

Un bărbat a vrut să oprească incinerarea Cristinei Țopescu

Un bărbat a vrut să oprească incinerarea Cristinei Țopescu. Acesta ar fi oferit și suma de 8.000 de lei familiei, pentru a cumpăra cele necesare înmormântării sale creștinește.

Familia însă nu a acceptat așa ceva și a mers mai departe cu dorința Cristinei Țopescu, de a fi incinerată. Cristina Țopescu a murit la finele anului trecut, însă autoritățile au fost alertate pe 13 ianuarie de o vecină care nu o mai văzuse pe Cristina Țopescu de ceva vreme, așa că a sunat la 112.

Oamenii legii au intrat în casa din Tunari unde locuia jurnalista, dar au găsit-o fără suflare. Decesul survenise cu mai bine de două săptămâni înainte să fie descoperită. Alături de ea au mai fost găsiți și doi căței morți, iar alți trei au fost găsiți vii, la parterul casei. Între timp, unul dintre căței a decedat și el, poate de supărarea pierderii stăpânei sale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×