CTP, noi critici pentru Firea: „Când a tăiat bani de la Catedrala ‘Mântuielii’ a vrut să arate că Orban e Anticristul”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
15/12/2019, 19:11
CTP, noi critici pentru Firea: „Când a tăiat bani de la Catedrala ‘Mântuielii’ a vrut să arate că Orban e Anticristul”
CTP susține că Gabriela Firea a tăiat banii de la Catedrala Mântuirii Neamului, în contextul duelului cu Ludovic Orban *foto: republica.ro

Reputatul jurnalist Cristian Tudor Popescu – CTP continuă războiul de la distanță cu primarul Capitalei, Gabriela Firea. CTP arată cum Firea încearcă să manipuleze opinia publică în duelul pe care aceasta îl are cu premierul Ludovic Orban.

CTP o critică din nou pentru Firea, aflată în plin război cu premierul Ludovic Orban

CTP o critică pe Gabriela Firea pentru expresiile pe care le-a profanat în conflictul cu premierul Ludovic Orban: „Pentru expresia „bar de negri”, doamna Firea, dacă ar fi fost primar în Statele Unite, și-ar fi încheiat cariera politică într-un timp record, dar aici este România, nu o să și-o încheie. Își dă seama doamna Firea, întâi am crezut că nu-și dă seama. După aceea m-am gândit mai bine. Lucru ăsta l-a făcut țintit.”

El susține că Firea a ales atent cuvintele pe care le-a folosit pentru a atrage de partea sa simpatia nucleului dur al PSD: „Nu s-a gândit la istorie, are reflexe, așa cum are o viperă. Vipera nu gândește, dar e foarte rapidă. Mușcă rapid.

„Deci Firea a simțit această expresie care se înscrie perfect în doctrina Dragnea, Dăncilă, Codrin Ștefănescu, „mitralieră” Rădulescu, Șerban Nicolae. Doctrina urii etnice, urii față de străini, pe care PSD o promovează de aproape trei ani.”

Jurnalistul crede că Firea a tăiat banii de la Catedrală să dea vina pe Ludovic Orban

Între Ludovic Orban și Gabriela Firea există un întreg scandal față de banii pe care primarul Capitalei pretinde că ar fi trebuit să îi primească de la Guvern și a amenințat chiar că va da Executivul în judecată. După tot acest conflict, o decizie surprinzătoare a fost luată de Gabriela Firea și anume aceea de a nu mai da bani pentru Catedrala Mântuirii Neamului.

CTP e sigur că această decizie nu este doar o coincidență: „Cu doamna Firea… A cerut acești 600 de milioane și acum, pentru că nu i-a primit, ce-a spus: „Am tăiat de la Catedrala „MÂNTUIELII”, nu a „Mântuirii” și am mai tăiat de la biserici”. De ce? Pentru ca să rezulte că Orban e Anticristul, e împotriva bisericii, este vândut străinătății și dă în Biserica Ortodoxă Română și în credincioși. Asta e mișcarea.

CTP a reamintit de vechiul lui conflict cu primarul Bucureștiului, plecat de la faptul că aceasta sponsorizează televiziunile: „I-aș sugera doamnei Firea, altă soluție. Nu e nevoie să ia de la Biserică. Să dea banii la Biserică. Știți de unde poate să ia? Din tsunamiul de „reclămi” pe care le dă pe toate televiziunile. E un tsunami, pur și simplu. Nu e una, două. Sunt cu sutele, miile…”, a mai spus Popescu, la Digi24.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×