CTP, despre strategia lui Liviu Dragnea! De ce nu vrea să se elibereze liderul PSD și ce caută într-un spital privat

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
19/03/2019, 21:06
CTP, despre strategia lui Liviu Dragnea! De ce nu vrea să se elibereze liderul PSD și ce caută într-un spital privat GALERIE FOTO
CTP despre strategia lui Liviu Dragnea!

Cristian Tudor Popescu a vorbit, în stilul caracteristic, la Digi 24, despre strategia lui Liviu Dragnea. Jurnalistul l-a ironizat, legându-se de alegerea liderului PSD de a se interna, pentru dublă hernie de disc, într-o clinică privată unde sunt „agenți periculoși ai lui Soros”.

CTP a vorbit despre strategia lui Liviu Dragnea

De asemenea, gazetarul declară și că : „Mai întâi, pe mine mă îngrijorează alegerea domnului Dragnea pentru un spital privat. Am înțeles, din informații de la Digi24, că este la Regina Maria. Domnul Dragnea nu s-a dus la un spital de stat, de-ale doamnei Pintea, unde au fost mărite salariile medicilor de către PSD, dar acolo sunt niște agenți ai lui Soros, foarte periculoși care vor să te omore.

E unul pioceanic, stafilocous auerus, klebsiella, sunt aștia periculoși, ai lui Soros. Pe urmă, mai poți să te dezinfectezi cu niște dezinfectanți pe bază de apă chioară, prieteni ai microbilor, atunci domnul Drangea a ales Regina Maria. Acolo, fondator al spitalului e un german de origine persană, de religie bahai, nu este un român ortodox de-al nostru. Există tot felul de fonduri internaționale acolo. Unii se numesc Advent International, probabil că sunt adventiști. Mare grijă, domnule Dragnea, că acolo sunt străini și domnul Dragnea a spus că străinii bagă otrăvuri în țară, ne otrăvesc. Pot să vină și cei patru asasini de la Athenee Palace și să acționeze la spitalul cu străini, Regina Maria”, a spus CTP.

CTP despre strategia lui Liviu Dragnea! De ce nu vrea să se elibereze liderul PSD și ce caută într-un spital privat
Gazetarul l-a ironizat pe Dragnea

„Domnul Dragnea mergea înainte, făcea niște exerciții dimineața”

Cât despre alegeri, jurnalistul menționează că: ”Domnul Dragnea are în minte două lucruri: că poate câstiga PSD alegerile europarlamentare și că nu e foarte sigur de hotărârea Înaltei Curți în procesul banilor luați de la copii pentru partid, procesul asa-zis Bombonica. Nu e sigur. Dacă era sigur, domnul Dragnea mergea înainte, făcea niște exerciții dimineața.

Nu e sigur de această decizie. Vrea să prelungească, să tergiverseze astfel încât să nu se pronunțe nicio sentință până la alegerile din 26 mai. Contează pe o victorie a PSD și după, consideră că o sentința de condamnare pentru câștigatorii alegerilor e mult mai greu de închipuit pentru că judecătorii sunt și ei oameni”, a explicat Cristian Tudor Popescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×