CTP, despre deratizarea criminală de la Timișoara: „Nu pot decât să încep cu un banc negru”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
19/11/2019, 14:19
CTP, despre deratizarea criminală de la Timișoara: „Nu pot decât să încep cu un banc negru”
CTP a vorbit despre deratizarea de la Timișoara. Sursa foto: Digi 24

CTP a comentat situația critică de la Timișoara, unde mai multe persoane au ajuns la spital după o operațiune de deratizare dintr-un bloc, iar trei dintre acestea au murit: doi copii și o femeie. Jurnalistul care colaborează cu postul de televiziune Digi 24 susține că în acest caz vina este 100% a autorităților locale și că dacă pe vremea lui Ceaușescu românii erau priviți precum niște viermi, acum suntem priviți ca niște șobolani.

CTP a comentat cazul deratizării de la Timișoara

Plastic, ca de obicei, Cristian Tudor Popescu a vrut să scoată în evidență principalele lacune pe care România le are după cazul care a inflamat opinia publică în ultimele 24 de ore. Peste 30 de persoane care au inhalat substanțele toxice folosite pentru dezinsecție au ajuns la spital, iar starea unora dintre acestea este considerată preocupantă.

CTP condamnă autoritățile din Timiș despre care spune că nu au încercat cu cianură, ci cu fosfură, iar de data asta le-a ieșit. Gazetarul a făcut niște paralele cu felul în care autoritățile lucrau înainte de anul 1989, remarcând mici diferențe, în defavoarea celor de azi, din democrație.

„Excelență, cu cianură ați încercat?”

„Nu pot decât să încep cu un banc negru de dinainte de 1989, când Ceauşescu le-a dat un interviu jurnaliştilor străini şi le-a spus: a declarat CTP într-o intervenție la Digi 24.

„Autorităţile din Timiş nu au încercat cu cianură, ci cu fosfură. Şi au reuşit. Vina e 100% a autorităţilor”, a mai spus jurnalistul la postul de televiziune.  „Problema principală a tuturor acestor cazuri – de la Brazi, Băicoi, Timişoara, Caracal – toate au în comun dispreţul faţă de om. Acestor autorităţi, în mod real, puţin le pasă de fiinţele omeneşti”, a mai spus jurnalistul.

Te-ar mai putea interesa și: