CTP, atac la vloggerul Selly, după accidentul acestuia: “Pentru mine e rău. Înseamnă că ai nişte probleme interioare”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
14/12/2019, 08:47
CTP, atac la vloggerul Selly, după accidentul acestuia: “Pentru mine e rău. Înseamnă că ai nişte probleme interioare”
CTP, atac la vloggerul Selly

Cristian Tudor Popescu, în vârstă de 63 de ani, l-a analizat puţin pe vloggerul Selly, în vârstă de 18 ani, care și-a luat în urma cu o lună o mașină scumpă, ăe care a și lovit-o, între timp! Jurnalistul consideră că vloggerul respectiv are niște ”probleme interioare”.

CTP, atac la vloggerul Selly

Așadar, cel mai urmărit vlogger din România a intrat în vizorul lui Cristian Tudor Popescu, după ce și-a cumpărat din banii făcuți de el o mașină de 70 de mii de euro, pe care a accidentat-o recent. CTP a vorbit și despre geaca de 1500 de euro a lui Dorel Căprar, președintele PSD Arad, chemat la audieri la DNA.

„Persoanele astea care umblă cu geci de 1.500 de euro și cu mașini de 70.000 de euro, cum l-am văzut pe băiatul acesta, vloggerul, a venit aici, la Digi, Selly sau Selby, era reprezentantul noii generații, care vine cu forță, cu entuziasm, să lichideze vechile structuri îmbrătrânite, dinozaurii…

Frumos, revoluționar!… Și-acum văz că prima lui grijă este să-și ia la… cât are, nu știu, 16-17-18 ani, cred că n-are 20 de ani, își ia mașină de 70.000 de euro, pe care, de altfel, a și ciocnit-o”, a spus CTP, vineri seara, la Digi24.

”Gazetarul crede că vloggerul are probleme interioare, nu simple”

Întrebat ce este rău în asta, Cristian Tudor Popescu a răspuns: „Păi, pentru mine este rău. Ce să fac? Eu sunt de modă veche. Când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că ai niște probleme interioare nu simple. Sunt convins, are bani mulți. Problema nu este câți bani ai, problema este decența consumului și a achizițiilor.

Asta este problema. Problema e ce faci cu banii ăia, indiferent câți ai avea, mulți, puțini”, a punctat Cristian Tudor Popescu în emisiunea „Cap limpede” de la Digi24.

Gazetarul a vorbit și despre haina cu care Dorel Căprar, președintele PSD Arad, a mers la audierile de la DNA, unde este cercetat de procurori pentru 17 infracțiuni, în dosarul șpăgilor care au legătură cu DRDP Dimișoara și Vama Nădlac 2.

„După părerea mea, un om care dă 1.500 de euro, un bărbat care dă 1.500 de euro pe o geacă nu a muncit cu sudoarea frunții, cinstit, banii aceia.

Pentru că nu poți să dai atunci când cu adevărat muncești pe banii respectivi, nu poți să dai 1.500 de euro pe o geacă. Asta este părerea mea”, a spus CTP.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×