Cristina Țopescu, depresivă? Moartea fostei jurnaliste, învăluită în mister. Cristian Andrei: ”Când ai depresie, nu prea ai chef să fii ajutat”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
14/01/2020, 09:02
Cristina Țopescu, depresivă? Moartea fostei jurnaliste, învăluită în mister. Cristian Andrei: ”Când ai depresie, nu prea ai chef să fii ajutat”
Cristina Țopescu suferea de depresie și lua somnifere pentru a putea dormi. Sursa foto: Hepta.ro

Moartea jurnalistei Cristina Țopescu este învăluită în mister având în vedere că aceasta trăia singură după ce s-a retras subit din spațiul public. Doctorul Cristian Andrei este de părere că fosta prezentatoare TV trăia în singurătate și nu dorea să fie ajutată.

Medicul Cristian Andrei despre Cristina Țopescu: ”Când ai depresie, nu prea ai chef să fii ajutat”

Cristian Andrei, psihologul vedetelor, consideră că jurnalista Cristina Țopescu trăia în singurătate pentru că trecea printr-o depresie. Medicul susține că atunci când te afli în depresie consideri că nu vrei să fii ajutat, acesta fiind și motivul pentru care fosta prezentatoarea de la Prima TV s-a retras din viața publică.

„Când ai depresie, nu prea ai chef să fii ajutat, pentru că tu nu consideri că meriți să fii ajutat și că are vreun rost să fii ajutat. Și atunci, izolarea crește iată că trebuie să treacă multe săptămâni pentru ca oamenii să observe că tu lipsești”, a spus medicul psiholog, relatează wowbiz.ro.

Monica Pop nu știa ca fosta jurnalistă să aibă probleme cardiace

Potrivit unor surse, legiștii au stabilit în cele din urmă care a fost cauza morții jurnalistei Cristina Țopescu. Se pare că fiica fostului comentator sportiv, Cristian Țopescu, a suferit un infarct în timpul somnului. Evenimenul nefericit s-ar fi petrecut pe 28 decembrie 2019.

Trei săptămâni au trecut până o vecină a anunțat faptul că jurnalista nu a mai fost văzută. Cristina Țopescu a apărut pe 22 decembrie, la ceremoniile dedicate celor 30 de ani de la Revoluția Română, dar nimic nu a trădat tragedia care avea să se petreacă câteva zile mai târziu.

Legiștii au confirmat și faptul că regretata jurnalistă lua somnifere pentru a putea dormi. Specialiștii susțin că acesta a fost probabil și motivul pentru care s-a închis în ea, a renunțat la prieteni și s-a retras în singurătate.

Medicul oftalmolog, Monica Pop, nu știa ca fosta prezentatoare de la Prima TV să fi avut probleme cardiace. În plus, doctorița mai spune că regretata jurnalistă se temea de diabet. Prin urmare, moartea Cristinei Țopescu rămâne un mister.

„Tot ce s-a întâmplat e învăluit în mister. Se mai temea de diabet, dar nu știu să fi avut vreo patologie. De altceva nu se pune problema.

Dacă ar fi avut vreun gând, ducea cățeii de acolo, ea nu accepta să se întâmple cu ei ceva niciodată. Vă spun că mai avea niște tahicardii, acolo se poate face stop cardiac”, a declarat Monica Pop, conform sursei menționate.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×