Cristina Țopescu s-a mai iubit cu un alt cântăreț, dar nu la fel de celebru precum Ștefan Bănică. Prietena ei a dezvăluit identitatea bărbatului într-o revistă

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/01/2020, 14:45
Cristina Țopescu s-a mai iubit cu un alt cântăreț, dar nu la fel de celebru precum Ștefan Bănică. Prietena ei a dezvăluit identitatea bărbatului într-o revistă
Cristina Țopescu s-a iubit cu Manuel Savu de la Krypton. Sursa foto: wowbiz.ro/ captură video Europa FM. Colaj: Fanatik

Cristina Țopescu nu s-a iubit doar cu Ștefan Bănică. Fosta jurnalistă a mai avut o relație cu Manuel Savu, după cea cu Bănică, iar dezvăluirea a fost făcută de prietena ei, Simona Catrina, pe care Țopescu s-a supărat din această cauză.

Cristina Țopescu a avut o relație cu muzicianul Manuel Savu

Alice Năstase a vorbit despre această iubire necunoscută pe care a avut-o Cristina la Canal 33, acolo unde lucra fosta prezentatoare Focus.

Alice și Simona îl cunoșteau bine pe Savu, care fusese membru al mai multor trupe printre care și Krypton, formație unde solist era Răzvan Fodor.

Alice Năstase le-a împăcat pe Simona și Catrina

„Simona i-a scris numele în interviu și Cristina s-a supărat. A zis: «Eu ți-am vorbit despre relația mea dar eu nu aveam permisiunea să-i dau numele în mod oficial». Simona îi dădea dreptate, a zis: ”te rog să mă ierți, știu și eu cum este când un bărbat nu vrea să spună oficial că e cu tine…!”, a povestit Alice.

„Și eu le-am certat pe amândouă, am zis: «Măi, fetelor, stați un pic, ce relație e aia în care bărbatul nu-ți dă voie să spui că ești cu el. E cu tine dar nu-i spui numele în interviu că nu-i frumos? Terminați amândouă cu asta și hai să trecem mai departe»…”, a continuat Alice.

Cristina se supărase pe Catrina după ce a apărut identitatea bărbatului cu care era atunci, căci jurnalista, chiar dacă i s-a confesat prieteni sale, nu voia să apară și asta în interviu.

Alice Năstase era redactor-șef la respectiva revistă și încerca să medieze conflictul dintre cele două, care, într-un final, s-a stins.

După această neînțelegere, Simona și Cristina au redevenit prietene, iar fiica lui Cristian Țopescu a suferit foarte mult când Catrina s-a stins din viață.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×