Cristina Țopescu l-a iubit enorm pe câinele Fix. ”Este dragostea vieții mele”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 18:38
Cristina Țopescu l-a iubit enorm pe câinele Fix. ”Este dragostea vieții mele”
Cristina Țopescu l-a iubit enorm pe câinele Fix. Sursa foto: adevarul.ro

Cristina Țopescu a fost o mare iubitoare de câini, însă unul a făcut-o să sufere enorm. Câinele Fix a fost unul special pentru Crstina Țopescu, care spunea despre el într-o postare din anul 2013 că este ”dragostea vieții mele”.

Cristina Țopescu l-a iubit enorm pe câinele Fix

Câinele care i-a oferit jurnalistei atâtea și atâtea momente frumoase a murit însă în chinuri groaznice, răpus de maladia secolului. Cristina Țopescu spunea că tot ce face pentru câini, face în amintirea lui Fix, care a murit de cancer și care a lăsat un gol imens în sufletul jurnalistei.

Medicul oftalmolog Monica Pop a povestit duminică seară, într-o intervenţie la România TV, despre cea care i-a fost prietenă timp de mai mulţi ani, dar care s-a stins în singurătate.

”Tot venitul ei îl dedica salvării animalelor”

„Toată viaţă şi tot venitul ei îl dedica salvării animalelor. În ultimii doi ani, de la decesul domnului Cristian Ţopescu, Cristina a trecut printr-o mare dramă.

O depresie, care s-a accentuat şi din cauza pierderii a doi câini foarte dragi pe care i-a îngrijit până în ultima clipă. Era foarte greu să faci un program comun cu ea seara pentru că tot timpul mergea să ducă mâncare câinilor la diverse adăposturi”, a povestit dr.Monica Pop.

De altfel, ultimele clipe din viaţa, Cristina Ţopescu le-a petrecut în compania căţeilor săi. Doi dintre aceștia au fost găsiți fără viață, lângă stăpâna lor.

Vedeta TV Cristina Ţopescu a murit la 59 de ani. Ea a fost găsită în casă fără viaţă, duminică seară, 12 ianuarie, după ce o vecină a sunat la poliţie pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Informaţia a fost confirmată de poliţie şi de către şeful Ambulanţei din Bucureşti.

Conform Poliţiei, în cursul serii de duminică, în jurul orelor 22.00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

În urma sesizării, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×