Cristina Țopescu își pregătea retragerea definitivă din televiziune: „Voia să se mute din București”

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/01/2020, 08:29
Cristina Țopescu își pregătea retragerea definitivă din televiziune: „Voia să se mute din București”
Cristina Țopescu și-a dorit să se retragă din televiziune. Ultima oară realiza emisiuni la Canal 33. Sursa foto: captură video Youtube Libertatea

Cristina Țopescu se pregătea să se retragă din televiziune, însă de data asta definitiv, după ce în ultima vreme colabora cu postul TV Canal 33. Jurnalista se săturase de Capitală și a vrut să își dedice restul vieții animalelor.

Cristina Țopescu voia să plece definitiv din televiziune

Prezentatoarea Focus România și realizatoarea de reportaje care rămân drept moștenire pentru noi și-ar fi dorit să se mute din București într-un loc liniștit, împreună cu câinii ei.

„Voia să se mute din București, intenționa și mi-a zis: „Mai am ceva rezerve, mi-aș face o căbănuță mică, să stau liniștită, să lucrez de pe laptop, să pot să-mi iau toți câinii de acasă și pe cei pe care îi îngrijesc pe stradă pentru că acolo voi fi ferită de furia acestor nenorociți care nu fac altceva decât să mă distrugă, chinuindu-mi animalele„, a declarat Marius Chirca de la Kola Kariola, un prieten al Cristinei Țopescu, la România TV.

„Am sunat-o cu videocall, nu era chiar într-o stare bună în acel moment”

„Mă forțam să am răbdare să o ascult și să fac tot posibilul să o liniștesc. În momentele mai grele mă suna, puține mesaje și extrem de multe convorbiri cu ea”, a mai spus Chirca.

„O linișteam de fiecare dată, se încheia convorbirea mulțumindu-mi, iar eu îi promiteam că o să fac ceva pentru cățeii ei, ba chiar spre sfârșitul anului 2019, eram la Curtea de Argeș unde am un sanctuar pentru cai, măgari, toți salvați”, a mai spus Chirca.

„Am sunat-o cu video call, nu era chiar într-o stare bună în acel moment, era chiar înainte de alegerile prezidențiale, i-am arătat locurile, i-am arătat dealurile, munții Făgăraș, acolo am sanctuarul și mă rugase din suflet să caut un teren, poate chiar lipit de sanctuarul meu, pentru că intenționează să se retragă din televiziune. Găsise un contract la o altă companie și era foarte încântată”, a mai spus bărbatul pentru postul de știri.

Cristina Țopescu ar fi murit în ajunul Anului Nou, singură. Vecinii au sunat la 112 abia duminică, 12 ianuarie 2020, iar polițiștii și medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul. Aceasta ar fi murit în somn.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×