Infarctul miocardic, o nouă ipoteză în cazul decesului Cristinei Țopescu. Anunțul fostului șef al INML

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 18:14
Infarctul miocardic, o nouă ipoteză în cazul decesului Cristinei Țopescu. Anunțul fostului șef al INML
Vladimir Beliș, fost director INML, crede că s-ar putea ca Cristina Țopescu să fi suferit un infarct miocardic *foto: antena 3

Moartea suspectă a Cristinei Țopescu a creat multe speculații printre medici. Astfel, fostul director al Institutului Național de Medicină Legală, Vladimir Beliș, a spus la Antena 3 că este posibil ca îndrăgita jurnalistă să fi făcut un infarct miocardic.

Cristina Țopescu este suspectă de infarct miocardic, susține fostul șef al INML

Medicul susține însă că un diagnostic exact va putea fi oferit în mai multe săptămâni: „Diagnosticul de infarct nu va putea fi pus decât după efectuarea unei cercetări histopatologice. Durează două-trei săptămâni, până se va putea stabili.

După starea de agitație pe care înțeleg că o avea, din informațiile pe care le am de la televizor, ar putea fi o cauză de infarct miocardic. Starea de neliniște poate fi una din cauzele care să declanșeze o insuficiență cardiacă”, a afirmat Vladimir Beliș, fostul director al INML, pentru sursa citată.

Legiștii urmează să facă acum verificarea toxicologică în cazul Cristinei Țopescu, deoarece au fost găsite urme de medicamente în organismul fostul jurnaliste care a fost găsită decedată în propria ei locuință.

Se iau în calcul ipotezele unei sinucideri, dar și a decesului din cauze naturale

Medicii legiști nu au putut stabili, luni, motivul decesului Cristinei Țopescu, din cauza stării avansate de putrefacție a trupului. Au găsit, în schimb, mai multe fragmente medicamentoase în stomacul jurnalistei, motiv pentru care este necesară o expertiză toxicologic.

Medicii iau în calcul atât posibilitatea unui deces din cauze naturale, cât și ipoteza unei sinucideri.

Totodată, alături de cadavrul Cristinei Țopescu au fost găsiți și doi dintre patrupezii de care avea grijă. Aceștia au fost duși la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală (IDSA).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×