Cristina Țopescu era zâmbitoare în ultimele imagini în care a apărut în spațiul public. S-a pozat alături de Vlad Voiculescu

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/01/2020, 09:13
Cristina Țopescu era zâmbitoare în ultimele imagini în care a apărut în spațiul public. S-a pozat alături de Vlad Voiculescu GALERIE FOTO
Cristina Țopescu a apărut ultima oară la televizor alături de Vlad Voiculescu și Mihaela Miroiu, la Canal 33. Sursa foto: Facebook

Cristina Țopescu era zâmbitoare și caldă în ultima apariție publică. Jurnalista a apărut, la brațul liderului PLUS Vlad Voiculescu, pe 17 decembrie, însă ultima imagine cu aceasta în viață este din 22 decembrie 2020.

„Pe 22 Decembrie am fotografiat-o la marșul în memoria eroilor revoluției, în momentul când Camelia o intervieva- cred că sunt ultimele fotografii publice cu ea în viață. Am prins o frântură din discuție, era emoționată că va citi o parte din lista eroilor morți”, a scris Mihaela Chirupici pe Facebook.

 

cristina țopescu
Aceasta este ultima imagine cu Cristina Țopescu în viață. A participat la un marș pe 22 decembrie 2019. Sursa foto: Facebook Mihaela Chirupici

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Cristina Țopescu de pe data de 22 decembrie, accesează galeria foto a articolului.

Ultima apariție televizată a jurnalistei Cristina Țopescu, alături de Mihaela Miroiu și Vlad Voiculescu

Fata gazetarului Cristian Țopescu nu a mai fost văzută din luna decembrie a anului trecut, potrivit informațiilor oferite ieri de vecini. De aproximativ trei săptămâni, știrista nu a mai răspuns la telefon.

Vecinii s-au gândit să sune ieri la 112, în jurul orei 22:00, anunțând că femeia nu a mai ieșit din casă de multă vreme ori cel puțin ei nu au văzut-o.

Vlad Voiculescu a distribuit un text mai vechi scris de Cristina

Anchetatorii au ajuns rapid la fața locului și nu au putut face altceva decât să constate decesul. Cristina era în patul ei, cel mai probabil a murit în somn.

Polițiștii au descoperit că și doi dintre câinii pe care femeia îi îngrijea erau morți. Ultima apariție publică a Cristinei a fost pe 18 decembrie 2019, cel puțin potrivit unei fotografii pe care chiar ea a postat-o pe Facebook.

În respectiva fotografie, jurnalista apărea alături de Vlad Voiculescu și Mihaela Miroiu, cei doi fiind invitați la emisiunea pe care aceasta o modera la Canal 33.

Cu doi oameni dragi mie și vouă, prietenilor mei, știu eu asta! Știți cine sunt, nu? Am făcut poza asta după emisiunea de aseară, o postez azi, mai pe seară, s-o vedeți”, scria Cristina Țopescu în dreptul fotografiei postate în mediul online.

De altfel, politicianul a postat ieri pe pagina sa de Facebook un mesaj în memoria Cristinei, de fapt a dat share unui text scris de jurnalistă în urmă cu zece ani intitulat „Revoluția tristă, duioasă și naivă a Cristinei Țopescu”.

„21 decembrie 1989. Tocmai ce ieșisem din închisoare de două zile, nici nu mă dezmeticisem bine, nu-mi venea, încă, să cred că sunt liberă. Nu știi cât de neprețuită este libertatea până nu ți se ia, până nu ai fost închis măcar o săptămână. Primim tot de ca și cum ni s-ar cuveni”, este o parte a textului distribuit de Voiculescu.

 „Când, de fapt, nimic nu ni se cuvine și orice ne poate fi luat oricând de către alții, de viață sau de noi înșine. Pentru că viața ne-o putem lua și noi singuri când ajungem să n-o mai prețuim. Nu apreciem nimic din ceea ce avem până-n momentul în care ni se ia, într-un fel sau altul, așa e natura umană, ingrată și superficială”, este continuarea postării liderului PLUS.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×