Coroane de flori depuse de Klaus Iohannis și familia regală la capela unde a fost adusă Cristina Țopescu. Foto

Eduard Nicolae Popa    Theo Sutiu   
în Stiri de ultima ora
15/01/2020, 15:24
Coroane de flori depuse de Klaus Iohannis și familia regală la capela unde a fost adusă Cristina Țopescu. Foto GALERIE FOTO
Coroane de flori depuse la capela unde se află trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu *foto: facebook

Trupul neînsuflețit al jurnalistei Cristina Țopescu a fost depus astăzi, 15 ianuarie, la capela Cimitirului Bellu din Capitală. Țopescu a fost găsită moartă în seara zilei de 12 ianuarie, iar ultimele informații apărute până acum arată că aceasta ar fi murit în somn, înainte de Anul Nou.

La funeraliile fostei prezentatoare tv s-a înghesuit multă lume iar coroane de flori au depus inclusiv administrația prezidențială și familia regală a României.

Coroane de flori depuse de Klaus Iohannis și familia regală din România

Astfel, Klaus Iohannis a trimis la Capelă o coroană de flori formată din garoafe roșii pe care stă scris „Odihnească-se în pace, președintele României Klaus Werner Iohannis”. De partea cealaltă, familia regală a trimis o coroană albă de trandafiri și hortensii. (VEZI GALERIE FOTO)

Reporterii FANATIK au surprins-o la capelă și pe Rodica Țopescu, cea care a depus la capelă o coroană cu flori pe care scria „Iubirea vieții mele, mămica”. La fața locului au ajuns totodată și Andreea Berecleanu, cu o coroană imensă de flori, dar și medicul Monica Pop, care era apropiată de prezentatoarea tv.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă de către o vecină

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în seara zilei de 12 ianuarie. Scenariul macabru a fost descoperit datorită implicării unei vecine care nu mai auzise nimic de fosta jurnalistă de mai bine de trei săptămâni.

Fosta prezentatoare s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani. Cristina ar fi suferit din cauza depresiei și avea o serie de probleme financiare. Viața ei intrase însă pe un făgaș normal, după ce fusese angajată consilieră a secretarului de stat Horațiu Moldovan de la Ministerul Sănătății.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×