Cristina Țopescu a murit singură și neînțeleasă. A avut zeci de plângeri la poliție din partea vecinilor

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
16/01/2020, 14:30
Cristina Țopescu a murit singură și neînțeleasă. A avut zeci de plângeri la poliție din partea vecinilor
Cristina Țopescu a avut zeci de plângeri la Poliție din partea vecinilor săi

Cristina Țopescu a fost toată viața ei o mare iubitoare de animale, dar nu toți i-au împărtășit pasiunea. Unii chiar i-au făcut plângeri la poliție, după ce vedeta și-a umplut curtea și casa cu câini salvați din diferite situații dureroase.

Cristina Țopescu a avut zeci de plângeri la Poliție din partea vecinilor săi

Așa a fost cazul și vecinilor din Balotești ai Cristinei Țopescu. Jurnalista trecută recent în neființă a locuit în trecut în comuna Balotești, unde avea grijă de mulți câini comunitari. Acest lucru însă i-a revoltat pe vecinii săi, care au bombardat-o cu reclamații verbale, apoi în scris.

Aceștia au depus nenumărate sesizări și la autoritățile locale, deranjați de zgomotul infernal pe care îl făceau câinii, dar și de mirosul greu de suportat care venea din curtea jurnalistei.

Vecinii s-au bucurat când jurnalista s-a mutat din Balotești

”Baloteştiul respiră aer curat! Cristina Ţopescu a plecat din cartierul Baloteşti, judeţul Ilfov, cu tot cu haita de câini, după ce vecinii au făcut tot felul de demersuri la autorităţi, deranjaţi fiind de mirosul de fecale şi urină provenite de la animalele pe care Ţopeasca le îngrijea în propia casă.

După ce disputa cu foştii vecini a luat sfârşit, se pare că vedeta TV îşi îndreaptă acum atenţia către senatorul Iulian Urban, supărată că acesta susţine cauzele cetăţenilor care au făcut reclamaţii, ameninţându-l pe acesta că va răspunde în faţa legii pentru „minciuni”, scria atitudineaonline.ro

„De câteva zile, nu mai latră nimeni în zonă, ies cu familia în curte şi parcă nu îmi vine să cred că, în sfârşit, simţim beneficiile vieţii la curte, deşi ne-am mutat de mai bine de un an în Baloteşti.

Aceasta acţiune ar trebui apreciată la adevărata ei valoare de toţi oamenii rezonabili, care ar trebui să lase deoparte ambiţiile politice atunci când este vorba de comunitatea în care trăieşte”, scria și un fost vecin al Cristinei Ţopescu.

Cristina Țopescu s-a mutat în Tunari, unde a și decedat. Vedeta de televizune a fost găsită fără suflare la aproape 3 săptămâni de la deces. A murit singură, în pat, probabil în urma unui infarct, dar înconjurată de câinii la care a ținut atât de mult. Doi dintre aceștia au murit și ei, la căpătâiul stăpânei lor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×