Cristina Șișcanu și-a ieșit din minți, după ce a fost acuzată că își modifică pozele! ”Am slăbit și pentru ca mă mâncați voi de posterior”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
07/02/2020, 16:43
Cristina Șișcanu și-a ieșit din minți, după ce a fost acuzată că își modifică pozele! ”Am slăbit și pentru ca mă mâncați voi de posterior”
Cristina Șișcanu și-a ieșit din minți pe Facebook

Cristina Șișcanu revine în atenția publică cu un mesaj pentru urmăritoarele ei care o bârfesc pe internet și care o acuză că își retușează fotografiile pentru a părea mai slabă decât este în realitate.

Cristina Șișcanu și-a ieșit din minți pe Facebook

Soția lui Mădălin Ionescu le aruncă vorbe grele ”fanelor” sale, dar vine cu dovezi clare că a slăbit și astfel nu modifică nicio fotografie. Susține chiar că este ai slabă cu 6 kilograme față de perioada petrecută la Survivor România!

Cristina Șișcanu a postat un filmuleț în care își arată abdomenul destul de bine lucrat și astfel le-a închis gura tuturor celor care au criticat-o pe Internet. Mai mult, spune că a slăbit și pentru că multe persoane o ”mânâncă de posterior”.

Urmăritoarele sale o acuză că modifică pozele pentru a părea mai slabă

„Acest video este pentru cele care dau din gura ca îmi modific pozele ca sa par slaba. La “Survivor” eram cu 6 kg mai grasă. Ma îngrășasem înainte de a pleca. Apoi am slăbit. Unde este misterul? Silueta nu poate fi modificată într-un material video. A, încă ceva : am slăbit și pentru ca ma mâncați voi de posterior și s-a micșorat. Mulțumesc”, a scris Cristina Șișcanu pe contul de socializare.

Soția lui Mădălin Ionescu a făcut parte din emisiune Survivor România, difuzată de Kanal D, însă a fost prima care a părăsit show-ul de televiziune, după ce publiul a decis că este timpul ca vedeta să plece acasă.

În puținul timp petrecut la emisiune, Cristina Șișcanu a reușit să nască câteva controverse și să se implice în câteva scandaluri. O ieșire nervoasă a Cristinei Șișcanu a avut loc atunci când unul dintre colegii săi se rănise destul de serios, iar concurentul din echipa adversă rădea.

„Să stai să râzi ca fraierul când un om suferă, trebuie să fii chiar… Nu contează dacă râde de el sau nu. Nu ai voie să râzi când un om e în suferință! Nu te certa cu mine, că nu ești în măsură. Te rog frumos! Nu ai treabă cu mine!”, a sărit imediat Cristina Șișcanu să-și apere colegul rănit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×