Cristina Șișcanu pleacă acasă de la Survivor România. Ce s-a întâmplat cu soția lui Mădălin Ionescu

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
26/01/2020, 08:31
Cristina Șișcanu pleacă acasă de la Survivor România. Ce s-a întâmplat cu soția lui Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu pleacă acasă de la Survivor România. Sursa foto: viva.ro

A avut loc prima eliminare de la emisiunea Survivor România, difuzată de Kanal D! Echipa care a rămas în inferioritate numerică este cea a Faimoșilor, după ce telespectatorii au votat plecarea Cristinei Șișcanu din emisiunea fenomen.

Cristina Șișcanu pleacă acasă de la Survivor România

Cele trei concurente propuse spre eliminare au fost Elena Ionescu, Asiana Peng și Cristina Șișcanu. În urma voturilor celor de acasă, concurenta care a părăsit emisiunea a fost chiar soția lui Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu.

”A fost o experienta interesanta, foarte intensa. Intr-adevar, pe partea sportiva, pe trasee, nu prea m-am descurcat la nivelul la care ar trebui si ceilalti colegi nu au reusit sa acumuleze puncte in favoarea echipei…”, a spus Cristina Șișcanu.

Primul scandal, prima plecare

Cristina Șișcanu și-a ieșit din minți, zilele trecute, și a atras toate privirilela emisiunea de la Kanal D, după ce a intrat în conflict cu un membru al echipei adverse. Colegul său de echipă s-a accidentat destul de serios, în timp ce adversarul lui râdea.

Atât i-a trebuit Cristinei Șișcanu să vadă, că a și sărit să-și apere colegul, mai ales după ce a văzut că acesta era și luat peste picior de cel care a câștigat proba respectivă.

„Să stai să râzi ca fraierul când un om suferă, trebuie să fii chiar… Nu contează dacă râde de el sau nu. Nu ai voie să râzi când un om e în suferință!”, a spus Cristina Șișcanu, supărată.

Cristina Șișcanu a intrat cu speranțe mari în emisiunea Survivor România, însă a fost prima care a fst trimisă acasă de public. Iată ce declara la începutul emisiunii:

“Nimic în viață nu mi s-a dat ușor. Tot ce am obținut a fost prin muncă, luptă, sacrificiu. Am suferit, am învățat, am mers înainte. Nu m-am oprit niciodată, chiar dacă am căzut. Așa am reușit să îmi construiesc un psihic puternic și un echilibru emoțional. Eu sunt !”, a spus Cristina Sișcanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×