Imaginile care o vor urmări toată viaţa! Cristina Rus, goală pușcă

Raluca Ogaru   
in Femei frumoase
20/05/2018, 10:00
Imaginile care o vor urmări toată viaţa! Cristina Rus, goală pușcă GALERIE FOTO

Când s-a lansat în muzică, Cristina Rus era o fetiţă decentă, dornică de afirmare, cu un bust deloc generos. Slăbuţă, blondă şi cu o voce care i-a încântat pe impresari, cântăreaţa a lucrat ceva la imaginea ei pentru ca, odată cu vocea, şi trupul ei să vândă din ce în ce mai mult.

Şi… a reuşit! În ceva timp, Cristina a devenit o adevărată divă blondă, care aducea câteodată cu Marlyn Monroe, şi din acest motiv, de ce să nu pozeze şi ea sexy? Unul dintre aceste pictoriale o surprinde pe Cristina goală în baie, în cadă şi sub duş, trupul ei apetisant fiind mângâiat de spuma suavă.

Cristina Rus, goală în baie

După ce a devenit mamă, Cristina şi-ar fi dorit să nu mai existe aceste imagini, ea încercând la îndemnul familiei să îşi refacă imaginea din divă în soţie şi mamă. Din păcate, aceste imagini încă există şi ele fac în continuare deliciul publicului. Şi… de ce nu? Cristina, cu siguranţă, mai are multe de arătat! Puteţi trage singuri concluziile urmărind GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Ştirea MOMENTULUI

Poze din tinerețea Andreei Marin. Zâna era complet schimbată în tinerețe

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.