Cristina Rus a născut în mare secret! Fiica sa a primit nota 10

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
04/02/2020, 13:25
Cristina Rus a născut în mare secret! Fiica sa a primit nota 10
Cristina Rus a născut o fetiță. Sursa foto: observatorulph.ro

Cristina Rus este în al nouălea cer, din nou! Frumoasa vedetă a născut în mare secret cel de-al treilea copil al său! Vedeta a ținut sarcina secretă până în luna a 7-a și nimeni nu a știut până atunci că urmează să aducă pe lume o fetiță, decât familia și câțiva prieteni de suflet!

Cristina Rus a născut o fetiță

Secretul s-a păstrat astfel, chiar dacă fosta membră a trupei Blondy a spus că nu a ținut secretă sarcina, ci doar că nu a mai participat la evenimente publice.

„Da, este adevărat. Nu că sunt însărcinată, sunt super însărcinată. Mai am puțin și nasc… În ianuarie se va întâmpla, nu știu exact data la care va vrea să vină pe lume. Nu am ascuns până acum, dar nici nu m-am afișat că, na, eu nu mai sunt în lumina reflectoarelor. Vom avea fetiță”, spunea atunci Crsitina Rus, pentru viva.ro.

Frumoasa Cristina Rus și milionarul Dragoș Bîlteanu au împreună 3 copii

Cristina Rus a născut în urmă cu câteva săptămâni, mai exact pe 19 ianuarie, potrivit sursei menționată mai sus. Artista și-a strâns în brațe fetița de nota 10, iar soțul său, Dragoș Bîlteanu, le-a răsfățat pe amândouă.

Cristina Rus s-a retras din showbiz acum cinci ani, când a decis că vrea să se concentreze mai mult pe familia ei. Artista și soțul ei mai au o fetiță și un băiețel.

Cristina Rus s-a născut pe data de 20 iunie 1981, la Cluj Napoca, a devenit cunoscută după ce a făcut parte din trupa Blondy, alături de Andreea Bănică. A fost în top 5 Romanian MTV cu melodiile Viața mea și I don’t see ya.

Cristina Rus a mai făcut parte din trupa dance Sing Sing B.B. În anul 2009 s-a măritat cu Dragoș Bîlteanu, unul dintre cei mai bogați români, împreună cu care are trei copii: Dragoș, Cristina Maria și cea mai nouă membră a familiei, al cărui nume încă nu a fost făcut public.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×