Ce salariu are Cristina Ich la Bravo, ai stil. Suma imensă care-i intră lunar în cont

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/01/2019, 17:18
Ce salariu are Cristina Ich la Bravo, ai stil. Suma imensă care-i intră lunar în cont GALERIE FOTO
Cristina Ich are un salariu care depășește câteva mii de euro

Salariul Cristinei Ich la ”Bravo, ai stil” depășește câteva mii se euro pe lună. Frumoasa moldoveancă a ajuns jurat la emisiunea cu și despre stil, difuzată de postul Kanal D. Modelul a ajuns să hotărască parcursul participantelor din concurs ăn sezonul cinci al celui mai urmărit show de modă din România. Surpriza a fost mare atunci când fanii au regăsit-o pe cea supranumită și ”Regina Instagramului” la masa juraților.

Cât despre colegii săi, aceștia au primit-o cu brațele deschise, juriul fiind în acest moment format din: Cristina Ich, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu. Cristina Mincu, pe numele său real, a apărut în lumina reflectoarelor după ce a filmat câteva clipuri comice alături de Matei Dima, Bromania. Mulți au asemănat-o cu Angelina Jolie, având ochii migdalați și buzele foarte voluminoase, lucru care i-a făcut pe internauți să creadă ca a trecut de multe ori pragul medicilor esteticieni. Revenind la salariul Cristinei, aceasta încasează aproximativ 5.000 de euro pe lună de la turcii de la Kanal D, care sunt recunoscuți pentru că ofere salarii foarte bune.

Cristina Ich are un salariu ce depășește câteva mii de euro lunar, la „Bravo, ai stil”

Pentru a convinge gurile rele că cel puțin la nivelul feței nu are nicio intervenție, aceeasta a postat o fotografie de când avea 16 ani, pentru ca oamenii să îi poată analiza chipul. În urma multor comentarii din partea cârcotașilor care nu pot admite că așa arată, de fapt, moldoveanca a menționat, cu ironie, că are operații de la 6 ani. ”eu de la 6 ani am transplant de păr, lentile și buze injectate”, a consemnat Cristina Ich.

Ce salariu are Cristina Ich la Bravo, ai stil. Suma imensă care-i intră lunar în cont
Cristina Mincu, la 16 ani

”Ştiţi când o să se vadă frumuseţea naturală? Când o să faceţi copii. Şi dacă copilul nu seamănă cu voi şi vă întrebaţi vai de unde o fi ieşit, de la aia operată. Mai ţineţi minte cazul acela în care ăla a dat-o în judecată pe aia că i-a ieşit copilul urât? El nu s-a prins că ea era toată operată. Mai sunt şi cazuri în care fetele erau frumuşele dar s-au desfigurat pentru că ele voiau perfecţiunea”, a răspuns comentariilor modelul.

Ce salariu are Cristina Ich la Bravo, ai stil. Suma imensă care-i intră lunar în cont
Juratul de la ”Bravo, ai stil” nu are nicio operație la nivelul feței

Cât despre viața personală, Angelina Jolie de România și-a găsit iubirea. Juratul de la ”Bravo, ai stil” a anunțat pe o rețea de socializare că este pregătită să facă marele pas alături de un bărbat a cărui identitate este încă necunoscută. Singura relație a modelului despre care s-a știut și scris a fost cea pe care a avut-o cu sportivul Luca Dabah.

Ce salariu are Cristina Ich la Bravo, ai stil. Suma imensă care-i intră lunar în cont
Mulți au asemănat-o c Angelina Jolie, având ochii migdalați și buzele foarte voluminoase

„Indiferent de ceea ce s-a întâmplat între noi și chiar dacă nu mai suntem împreună, vreau să știe toată lumea că te iubesc, te-am iubit și te voi iubi mereu…. și nu există explicație. Da, am greșit și îmi asum…”, a scris Cristina Ich, în 2017, când relația cu Luca s-a încheiat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×