Cristina Ich, mesaj după despărțirea de Pițurcă Jr: ”Cel mai important bărbat din viața mea!”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/02/2019, 16:09
Cristina Ich, mesaj după despărțirea de Pițurcă Jr: ”Cel mai important bărbat din viața mea!” GALERIE FOTO
Cristina Ich a publicat un mesaj amoționant după despărțirea de Pițurcă Jr.

După scandalul triunghiului amoros în care a fost implicată, Cristina Ich a postat un mesaj emoționant despre cel mai important bărbat din viața sa, care este tatăl ei. De altfel, unul dintre oamenii care i-a criticat acțiunile din noaptea de Valentine’s Day, cea care și-a pus amprenta pe cariera ei, a fost chiar părintele ei.

În diferite story-uri postate pe Instagram, acesta își sfătuia fiica și o îndemna să nu mai acționeze astfel. Povestea din noaptea de scandal, în varianta Cristinei Ich: „Mi-a înscenat totul! Eu eram la un restaurant, când am primit un mesaj de la femeia care îi face curat lui Luca, spunându-mi că Luca se simte rău.

Cristina Ich a postat un mesaj emoționant după despărțirea de Pițurcă Jr.

Apoi mi-a scris și el că nu se simte bine și m-a chemat urgent la el acasă. M-am panicat, așa că am decis să merg, eu fiind la câteva minute distanță de blocul lui. Chiar m-am îngrijorat, când am văzut că mi-a scris și femeia de serviciu.

Cristina Ich, mesaj după despărțirea de Pițurcă Jr: ”Cel mai important bărbat din viața mea!”
Cristina Ich, alături de tatăl său

Când am ajuns, el era în fața blocului, mi-a zis că a coborât să ia o gură de aer. L-am pupat pe obraz și mi-a zis să îl pup și pe gură, și l-am pupat. Nu a fost nimic altceva. După părerea mea, cred că totul a fost pus la cale de el, intenționat mi-a zis să îl pup pe gură, doar ca să ne filmeze paparazzi”, a explicat cea pe care lumea o aseamănă cu Angelina Jolie.

Cristina Ich, mesaj după despărțirea de Pițurcă Jr: ”Cel mai important bărbat din viața mea!”
Unul dintre oamenii care i-a criticat acțiunile din noaptea de Valentine’s Day a fost chiar tatăl ei

Însă, întrebat despre evenimentele din acea seară, Alex Pițurcă a declarat că nu vrea să comenteze, dar și că nu îl interesează. „Nu știu și nu mă interesează! Nu vreau să vorbesc despre treaba asta(…)Dacă a apărut ce a apărut, mai pot să spun eu ceva? De ce s-o iert? Ce să iert? Cum să fiu cu ea, din moment ce ea era cu fostul? Nu vreau să comentez! S fie sănătoasă! Atâta tot…”, a spus fostul fotbalist.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×