Cristina Ich a trecut prin momente dificile pe aeroport. A rămas fără bagaje, dar și fără iubit și era cât pe ce să fie bătută

Dan Suta   
în Stiri mondene
16/01/2020, 11:30
Cristina Ich a trecut prin momente dificile pe aeroport. A rămas fără bagaje, dar și fără iubit și era cât pe ce să fie bătută
Cristina Ich era să fie bătută pe aeroport. Sursa foto: Instagram

Cristina Ich a trecut prin momente dificile atunci când s-a întors în Europa din Mexic, acolo unde a fost în vacanță cu iubitul ei, Alex Pițurcă. Diva Instagram-ului a rămas fără bagaje și a fost cât pe ce să fie bătută.

Cristina Ich, clipe de groază pe aeroport: a rămas și fără iubit

Vloggerița a povestit pățania prin care a trecut pe Instastory și a descris-o drept una din cele mai nefericite prin care a trecut până acum.

Pe lângă certurile din aeroport cu diferiți pasageri, Cristina a mai primit o lovitură de la viață: a fost lăsată cu ochii în soare de partenerul ei.

„Mi-a fost puțin frică, trebuie să recunosc, nu sunt așa smardoaică”

Basarabeanca urma să plece într-o altă excursie cu Pițurcă Junior în Austria, cel mai probabil la munte, după zilele însorite din Cancun, însă nu a mai ajuns acolo, căci iubitul ei a părăsit-o.

„Frate, ce pretenții să ai de la străini, când ăla care îți e aproape e mai rău decât unul străin. Bineînteles că nu mi-a mai trebuit Austria, nu mi-a mai trebuit absolut nimic. Alex a plecat la munte și eu am rămas singură în aeroport. Asta era ideea. Mă rog, dar nu era problemă că… dar nu voiam să-mi dea una în față”, a povestit Cristina Ich după ce aproape că era să fie caftită de o pasageră.

Iată alte mărturisiri făcute de Cristina Ich pe pagina ei de Instagram:

„Până chemam poliția… îmi era frică, dacă îmi dă una, mă lasă lată clar. La final mi-am auzit ceva de genul: «Tu ești vinovată, dragă! Trebuia să taci. Vezi, de asta îți iei bătaie, că nu taci». Eu așa sunt, eu prefer să-mi iau bătaie. Nu, nu prefer, dar vă dați seama că nu mi-am imaginat că sunt doi de trei metri după ele. Erau două românce și doi ruși”;

„Chiar nu mi-am imaginat că poate să vină la tine și să… Aia cu care m-am certat, eram cu două capete mai înaltă decât ea și nu era problemă. Dar când i-am văzut pe ăia, am zis: «Acum rămân fără nas». Mi-a fost puțin frică, trebuie să recunosc, că nu sunt așa smardoaică”;

„Sincer, să ajungi să te bați cu femei prin aeroport, chiar nu e ok. Bine, dar nu putea să se întâmple asta decât la români. Așa mai plâng eu, să mă descarc, dar îmi revin repede. Eu sunt foarte puternică, poate să mi se întâmple orice, am trecut prin prea multe chestii ca să mă dărâme ceva de genul ăsta”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×