Cristina Cioran, ce tragedie! Ce i s-a întâmplat prezentatoarei de la Acces Direct

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
18/06/2019, 20:57
Cristina Cioran, ce tragedie! Ce i s-a întâmplat prezentatoarei de la Acces Direct GALERIE FOTO
Cristina Cioran a trecut printr-o tragedie

Vedeta Cristina Cioran, cea care o înlocuiește pe Simona Gherghe la emisiunea ”Acces Direct” de la Antena 1, a trecut printr-o tragedie fără margini, în urmă cu 26 de ani. Actrița a fost șocată de știrea cu adolescenții electrocutați după ce s-au urcat pe podul CFR de la Parcul Herăstrău.

Cristina Cioran a trecut rintr-o tragedie fără margini, în urmă cu 26 de ani

Prezetatoarea a rememorat amintiri foarte neplcute, atunci când a văzut știrea respectivă pe toate televiziunile de știri. Așa și-a ierdut viața și un văr de-al său. Ar fi avut acum 40 de ani, dacă nu urca pe un tren

„M-a înfiorat știrea cu băiatul electrocutat… Doamne ajută să fie bine! Adrian se numea vărul meu care, acum 26 de ani, se electrocuta pe un tren… A murit trei zile mai târziu… Avea 14 ani jumate. Adrian era cel mai bun prieten al meu. Acum ar fi avut 40 de ani… Of! Dacă știți copii teribiliști, sfătuiți-i să nu urce să facă poze… Să nu urce pe poduri, vagoane sau mai știu eu ce”, a scris Cristina Cioran.

Cristina Cioran tragedie
Cristina Cioran a povestit pe Internet tragedia prin care a trecut

Cristina Cioran a înlocuit-o pe Simona Gherghe la ”Acces Direct”, pe perioada concediului postnatal

Actrița Cristina Cioran prezintă din 18 martie 2019 emisiunea “Acces direct”, la Antena 1. Ea a înlocuit-o pe Simona Gherghe, care a intrat în concediu prenatal.

“M-am bucurat foarte mult să aflu că eu sunt cea aleasă de echipă să o înlocuiesc pe Simona, pe perioada concediului ei de maternitate, și abia aștept să încep emisiunea. Am ceva emoții, pentru că nu este ușor să le prezinți telespectatorilor cazurile sociale, unele mai grave, altele care te pot afecta emoțional. Însă abia aștept să înceapă această perioadă din viața mea.Telespectatorii sper să mă primească cu bucurie în casele lor, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00”, spunea Cristina Cioran.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×