Cristina Andronic, cea mai „bombă” blondă din Guvernul României!

în Stiri mondene
18/04/2018, 20:33
Cristina Andronic, cea mai „bombă” blondă din Guvernul României! GALERIE FOTO
Cristina Andronic

Cristina Andronic s-a născut în Barlad, dar a terminat facultatea la Cluj, acolo unde a dat de gustul politicii. Frumoasa moldoveancă a ajuns la București, unde acum face furori, fiind considerată drept una dintre cele mai sexy angajate ale Guvernului României.

Cristina Andronic a absolvit liceul la Bârlad, după care a lucrat ca jurnalist, la Tele M. În orașul de pe Someș a studiat „relațiile internaționale”, la Universitatea Babeș-Bolyai, și a început să cocheteze cu politica. Deși a făcut practică în primăria lui Boc, fief PDL – PNL, a fost atrasă mai degrabă de PSD, unde a făcut primii pași în politică. A urcat an de an treptele în partid, ajungând până în funcția de vicepreședinte al TSD Cluj. În plan profesional, și-a trecut în CV o firmă de asigurări din Cluj, dar și fabrica de încălțăminte Clujana, unde a lucrat ca referent resurse umane.

Din 2015, cariera sa a luat o turnură nouă, influențată de politică: a devenit consultant parlamentar la București. În 2017 a intrat în Guvern, prima dată ca subsecretar de stat în Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP), apoi pe aceeași poziție, dar în Ministerul Tineretului și Sportului (MTS). Fidelitatea față de PSD i-a adus și un fotoliu în Consiliul de Administrație de la Romatsa.

Cristina Andronic, o blondă sexy și… avută!

Din declarațiile de avere ale Cristinei Andronic se aude motorul unui Mercedes din 2016, dar zornăie și ratele la un credit de 15.000 de euro luat anul trecut de la Banca Transilvania. În rest, nici apartamente, nici terenuri, nici firme care să facă afaceri cu statul, așa cum ne-am fi așteptat de la un social-democrat care se respectă. Se pare că îi ajunge salariul încasat de la stat, care, ce-i drept, nu e deloc mic: 22.374 de lei de la MTS, 42.129 de lei de la MRP și 40.215 lei de la Romatsa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×