Cristian Tudor Popescu, despre cazul pacienților arși la Floreasca: ”Medicii care s-au solidarizat cu Beuran ar trebui dați afară”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
08/01/2020, 19:59
Cristian Tudor Popescu, despre cazul pacienților arși la Floreasca: ”Medicii care s-au solidarizat cu Beuran ar trebui dați afară”
CTP despre cazul Floreasca: medicii ar trebui dați afară. Sursa foto: Hepta.ro

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a discutat într-o intervenție telefonică despre cazul pacientelor arse la Spitalul Floreasca din București. Analistul politic a adus în prim-plan mai multe cazuri din România ar căror ”făptaș” a scăpat nepedepsit. 

Cristian Tudor Popescu crede că medicii care îl susțin pe Mircea Beuran ar trebui concediați

Analistul politic Cristian Tudor Popescu este de părere că moartea femeii care și-a pierdut viața după ce a fost arsă pe masa de operație de la Spitalul Floreasca nu va fi pedepsită. Jurnalistul consideră că medicii care au protestat pentru chirurgul Mircea Beuran ar trebui concediați.

„Ar fi fost normal să nu li se mai permită să practice meseria celor care s-au solidarizat cu Beuran. La noi moartea este ieftină. Pe șosele vin beizadele, politicieni care omoară oameni și nu pățesc nimic.  Vă spuneam că Chițoiu nu o să facă nicio zi de pușcărie”, a spus CTP.

Analistul politic despre cazul fostului ministru Daniel Chițoiu

CTP susține că politicianul Daniel Chițoiu nu va ajunge după gratii în ciuda faptului că a omorât doi bătrâni în accidentul pe care l-a provocat pe Dealul Negru, județul Argeș. Totodată, jurnalistul nu crede nici că fostul ministru de Finanțe a suferit fracturi sau alte răni în urma accidentului.

„În spitale oamenii sunt arși de vii sau omorâți prin alte metode. La Floreasca a fost internat Chițoiu, de care nu știm nici acum ce a avut. A venit la spital pe propriile picioare, a fost dus la reanimare, după care a fost externat și nu știu dacă a cercetat ce a avut acest om despre care medicii de la Floreasca spuneau că are fractură de stern și coaste rupte”, a mai adăugat jurnalistul.

De asemenea, Cristian Tudor Popescu spune că Spitalul Floreasca din Capitală ar trebui ”dezinfectat” nu numai de microbii care provoacă diferite infecții, ci și de medicii care l-au susținut pe chirurugul Mircea Beuran după scandalul în care a fost implicat.

Toți acești 24-25 de medici, cadre medicale, asistente care au avut nerușinarea să semneze acea hârtie ar trebui dați afară. Beuran și-a făcut acolo o camarilă care acum a reacționat. Acest spital ar trebui să fie dezinfectat, dar nu numai de microbi care provoacă infecții nosocomiale, dar și de acești medici.

Carevasăzică, cei 25 nu protestează și nu intră în grevă pentru că așa ceva s-a întâmplat unei paciente și e al doilea caz de incendiere, nu primul, în spitalul Floreasca, nu, ei se revoltă pentru că i s-a extirpat scaunul de sub fese lui Beuran și vor să mai facă rău unor pacienți, refuzând să-i opereze.

În vreme ce Beuran, ca pesedist de suflet ce e, se dă victimă a unui complot politic!”, a încheiat Cristian Tudor Popescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×