Cristian Ţopescu, între viață și moarte! Mesajul sfâșietor de ultima oră al fiicei sale, Cristina

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
13/05/2018, 21:46
Cristian Ţopescu, între viață și moarte! Mesajul sfâșietor de ultima oră al fiicei sale, Cristina

Cristian Ţopescu este internat în spital, în stare gravă. Fiica sa, Cristina Ţopescu a postat un mesaj dureros pe Facebook.

„Tatăl meu lupta, este un luptător. Toată viața am auzit de la el, de câte ori aveam vreo desnadejde: viața e o lupta, deci te luptă! Și acum vreo lună de zile îmi spunea el mie: nu te lasă, nu abandona! Asta îi spun și eu acum, când mă înțelege, dar nu-mi poate răspunde: ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult!

Mă rog să mai aibă puterea să lupte și vă mulțumesc din suflet celor care sunteți alături de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup și suflet pentru țară asta întotdeauna. Atât de mult, încât acum poate și asta îl costă.

Mesajul dureros al Cristinei Țopescu:  „Sper încă într-o minune”

Dar dacă ar putea da timpul înapoi, sunt sigură că ar face la fel, și-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru țara lui, pe care n-a vrut niciodată s-o părăsească. Și-a pus tot sufletul în ce-a făcut, acum sufletul lui e puțin obosit, dar iubirea noastră și poate și a multora dintre voi îl vor ajută să se ridice din nou.

Medicii îi resuscitează trupul și le sunt recunoscătoare, noi, doar prin gânduri bune, am putea să-i resuscităm sufletul. Sper încă într-o minune, dragii mei, încă mai sper!”, a scris Cristina Ţopescu.

Sursă: www.antena3.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×