Cristian Popescu Piedone, internat de urgență la spital și ținut cu perfuzii, după sentința din dosarul Colectiv

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
26/11/2019, 11:56
Cristian Popescu Piedone, internat de urgență la spital și ținut cu perfuzii, după sentința din dosarul Colectiv
Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4, supravegheat de medici într-un spital privat. Sursa foto: Hepta

Cristian Popescu Piedone a fost internat de urgență la un spital privat din București, în urma unor dureri în zona inimii, conform unor surse apropiate fostului primar, scrie Romaniatv.

Fostul primar al sectorului 4, internat în spital și ținut cu perfuzii

Astfel, problemele de sănătate ale lui Piedone au intervenit la scurt timp după ce procurorii DNA au solicitat instanței pedeapsa maximă în cazul său din dosarul Colectiv. Mai exact, este vorba despre 15 ani de închisoare cu executare.

Piedone a fost internat la un spital privat din Capitală și momentan este ținut sub stricta supraveghere a medicilor. Conform sursei amintite mai sus, fostul edil s-a prezentat la spital cu dureri în zona inimii.

Piedone ar putea primi 15 ani de închisoare în dosarul Colectiv

Pledoariile procurorilor trebuiau să înceapă încă de joia trecută, dar avocații au reușit să înduplece instanța, care le-a acordat un termen scurt pentru a se pregăti.

Tot atunci s-a stabilit încheierea cercetării judecătorești, respectiv că au fost administrate toate probele în apărare și acuzare și au fost audiați toți martorii din acte, precum și cei propuși în apărarea inculpaților. Totodată, judecătorul a stabilit ca pledoariile să fie ascultate secvențial, în mai multe termene stabilite la intervale scurte de timp, anume doar câteva zile.

Mai exact, au fost comasate într-unul singur patru dosare ce vizează incendiul de la Colectiv.

În primă fază au fost trimise în judecată dosarul patronilor clubului, patronilor firmei de artificii Golden Fireworks Idea și al unuia dintre artificieri, dosarul angajaților ISU Antonina Radu și George Matei, dosarul fostului edil Piedone și a funcționarilor Primăriei Sector 4 și dosarul celuilalt artificier, care se numără printre victimele tragediei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×