Cristi Minculescu, acuzat că a bruscat un copil de 12 ani la un concert: ”Este urât ce a făcut!”

Ionuţ Cataramă   
în Imagini de ultima ora
22/02/2019, 10:06
Cristi Minculescu, acuzat că a bruscat un copil de 12 ani la un concert: ”Este urât ce a făcut!” GALERIE FOTO
Cristi Minculescu a dezamăgit un puști

Artistul, Cristi Minculescu, a dezamăgit un copil, de numai 12 ani, refuzând să-i acorde un autograf, după un concert susținut într-un local din Onești. Acest lucru s-a întâmplat în condițiile în care cei prezenți la concert au plătit suma de  75 de lei/bilet pentru a asista la eveniment.

În urma întâmplării, unchiul puștiului, Adrian Grosu a comentat pe marginea subiectului: “Sâmbătă seara am participat într-un respectabil restaurant din Oneşti la o reprezentaţie a trupei Iris. Restaurantul este la superlativ, din toate punctele de vedere, jos cu pălăria! Începe reprezentaţia, apare şi Minculescu. Îşi face show-ul aproape ca pe timpuri, pe toată durata reprezentaţiei un puşti de 10-12 ani trăia pe muzica trupei Iris. Se termină show-ul cu melodia «Floare de Iris», iar puştiul emoţionat merge cu o foaie de hârtie la zeul Cristi să îi dea un autograf

Cristi Minculescu a dezamăgit un copil de 12 ani

” Zeul nu numai că nu îl bagă în seamă, dar îl şi împinge brutal pe puşti, deoarece îi stătea în cale. Păi, ce făcuşi, măi, Minculescu? Nu realizezi că nu mai erai cu sticla de Drobeta în mână, la Costineşti? Cei care mă cunosc ştiu că aş fi reacţionat spontan la asemenea fază, dar pur şi simplu am rămas fără reacţie. Copilul se apucă de plâns, tatăl îl ia de mânuţă şi merge după Minculescu, zeul Minculescu. Îl roagă respectuos să îi dea un autograf puştiului. «Băi, frate, nu vezi că abia am terminat?» e replica starului. Şi copilul tot cu lacrimi în ochi. Penibil Minculescu, ruşine mare! Ştii câţi copii de vârsta lui ascultă muzica ta?”.

Cristi Minculescu a dezamăgit un puști

In speranța reparării gestului dezamăgitor pe care îl comisese în local, artistul i-a trimis copilului un tricou cu autograful său prin intermediul impresarei sale:
”Acum cinci minute primesc colet de la Bucureşti de la doamna Raluca Mihail (n.r- impresara lui Cristi Minculescu) prin Fun Curier, nu aşteptam nici un colet. Îl deschid şi găsesc o fotografie cu trupa Iris semnată de Cristi Minculescu şi un tricou. Sun la respectabila doamnă să întreb ce şi cum, îmi explică respectuoasă că în urma postării cu puştiul, Cristi Minculescu a luat atitudine şi a vrut să repare greşeala. Bravo, Cristi Minculescu! Respect etern!”, a mai scris Adrian Grosu pe contul său de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×