Cristi Chivu a părăsit Italia de teama coronavirusului. Fostul căpitan al echipei naționale de fotbal și-a luat întreaga familie

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
27/02/2020, 12:03
Cristi Chivu a părăsit Italia de teama coronavirusului. Fostul căpitan al echipei naționale de fotbal și-a luat întreaga familie
Cristi și Adelina Chivu au plecat din Italia de teama epidemiei de coronavirus. Sursa foto: Instagram.com

Cristi și Adelina Chivu au luat o decizie radicală în urma răspândirii coronavirusului în Italia, țară în care locuiesc de câțiva ani. Fostul fotbalist și-a luat soția și cele două fiice, Anastasia și Natalia, și s-a mutat într-o altă țară unde este mult mai protejat de epidemia de COVID-19.

Cristi și Adelina Chivu s-au mutat în Elveția de frica coronavirusului din Milano

Coronavirusului a produs teamă în rândul vedetelor. Printre primele persoane care au plecat din Italia de teama epidemiei de COVID-19 se numără Cristi Chivu și familia sa. Milano, orașul modei, nu mai este un loc sigur având în vedere răspândirea virusului periculos, motiv pentru care fostul fotbalist a decis să părăsească țara.

Fostul căpitan al echipei naționale de fotbal și-a luat frumoasa soție și cele două fete și s-a mutat, probabil temporar, într-o stațiune montană din Elveția. Cea care a făcut anunțul acestei mutări neașteptate a fost chiar Adelina Chivu care a postat și un filmuleț în care arată că și-a făcut stocul de medicamente pentru coronavirus.

Sankt Moritz este un oraș-resort din Elveția unde familia Chivu va locui în următoarea perioadă de teama epidemiei de COVID-19 care a făcut numeroase victime în Italia.

Oana Roman, vacanță în plină epidemie în Italia

Dacă Cristi și Adelina Chivu au decis să plece din Milano din cauza epidemiei de coronavirus nu același lucru se poate spune despre Oana Roman care a plecat în vacanță tocmai într-o țară cu risc. Vedeta nu a mai vrut să-și amâne vacanța în Italia, mai ales că era un cadou pentru ziua de naștere a fiicei sale, și-a făcut bagajele și a plecat.

La scurt timp după ce a ajuns în Italia fiica fostului premier al României Petre Roman a scris pe o pagină de socializare că Roma este plină de turiști și nu este nicio urmă de panică în aer. Fanii nu au fost de aceeași părere și au criticat-o aspru pentru această decizie.

„Am ajuns cu bine la Roma. Aici totul e calm , oamenii nu sunt deloc panicati, e plin de turiști, nu e nici o urma de panică. Prima oprire a fost la Fontana di Trevi”, a transmis Oana Roman pe contul de Instagram.

Italia, țara din Europa cea mai afectată de coronavirus

Coronavirusul s-a extins în ultima vreme tot mai mult în nordul Italiei, iar numărul morților continuă să crească de la o zi la alta. Italia este în momentul de față țara cea mai afectată din Europa, iar bilanțul deceselor a ajuns la 12, în timp ce numărul persoanelor infectate se ridică la 370.

Din nefericire, printre cei care au fost depistați pozitiv cu coronavirus se numără și un copil în vârstă de doar 4 ani. Starea de sănătate a pacienților nu este gravă, dar toți sunt în carantină. La nivel mondial s-au înregistrat peste 2.700 de decese din cauza virusului, în timp ce alte 80.000 de persoane sunt infectate.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×