Cristi Borcea și Valentina Pelinel se căsătoresc, miercuri după-amiază. Totul, în mare secret!

Raluca Ogaru   
în Stiri de ultima ora
12/09/2018, 15:08
Cristi Borcea și Valentina Pelinel se căsătoresc, miercuri după-amiază. Totul, în mare secret! GALERIE FOTO
Cristi Borcea și Valentina Pelinel se căsătoresc, în mare secret

După ce am anunțat în exclusivitate că Valentina Pelinel și Cristi Borcea așteaptă încă un copil, iată o nouă veste bombă: cei doi se căsătoresc, miercuri după-amiază, în mare secret. Se pare că cei doi își doresc ca al doilea copil al cuplului să apară într-o familie cu acte în regulă, așa că au trecut imediat la fapte, la puțin peste două luni după ce fostul boss de la Dinamo a fost eliberat din închisoare.

În această vară, Cristi Borcea și Valenina Pelinel au fost împreună într-o vacanță minunată, așa cum ambii au recunoscut. Se pare că lucrurile între ei merg din ce în ce mai bine, așa că ar cam fi cazul să își oficializeze relația.  Potrivit wowbiz.ro, modelul și omul de afaceri urmează să spună ”da”, în cadrul unei ceremonii secrete, la care vor participa doar familia și câțiva prieteni extrem de apropiați.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel se căsătoresc. Ei au împreună un copil și îl așteaptă acum și pe al doilea
Cristi Borcea și Valentina Pelinel se căsătoresc. Ei au împreună un copil și îl așteaptă acum și pe al doilea

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, căsătorie în mare secret

Cristi Borcea și Valentina Pelinel mai au împreună un băiețel, pe Milan Cristian, însă mai așteaptă un copil, sarcină despre care am anunțat mai multe, AICI.Deocamdată, sunt foarte puțini cei care știu despre această situație, deoarece cuplul păstrează secret, așa cum se întâmplă de fapt și astăzi cu ceremonia în cadrul căreia vor deveni soț și soție. Cristi Borcea a declarat în nenumărate rânduri că Valentina Pelinel este femeia vieții lui și a mai precizat că nu se va mai despărți de ea, referindu-se probabil la celelalte căsnicii eșuate.

“O ador, este ingerul meu! In toti anii in care am fost inchis, mi-a fost aproape la greu si nu m-a parasit nici macar un moment! Am trait impreuna clipe grele si complicate, dar niciodata, ea nu a dat inapoi! Mi-a demonstrat ca ma iubeste cu adevarat! Asa cum de altfel, o iubesc si eu pe ea! Este totul pentru mine! Veti vedea ca de acum inainte nimeni si nimic nu ne va mai desparte”, spunea Cristi Borcea, la puțin timp după ce a fost eliberat din penitenciar.

Alina Vidican, reacție neașteptată

După ce a aflat că este posibil ca fostul ei soț, Cristi Borcea, și Valentina Pelinel să mai aibă încă un copil, Alina Vidican a avut o reacție total neașteptată. Ea le-ar fi spus apropiaților că ar fi cel mai bine dacă bărbatul pe care ea l-a iubit nespus s-ar opri din a mai face copii cu cea care i l-a furat. Vestea nu i-a picat deloc bine și starea de nervozitate a urmărit-o pentru o perioadă pe fosta soție a omului de afaceri.

Alina Vidican și Cristi Borcea au împreună doi copii. Alexandru și Gloria locuiesc împreună cu mama lor, în timp ce tatăl, fostul acționar de la Dinamo, are grijă să nu le lipsească nimic. Recent, el i-ar fi dat Alinei o importantă sumă pentru a petrece o vacanță de neuitat, într-o locație de lux.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×