Cristi Borcea și cei 7 șapte copii! A petrecut sărbătorile cu Valentina Pelinel și întreaga familie

Silviu Ghering    Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
03/01/2019, 10:24
Cristi Borcea și cei 7 șapte copii! A petrecut sărbătorile cu Valentina Pelinel și întreaga familie GALERIE FOTO
Cristi Borcea are 7 copii cu 4 femei

Cristi Borcea a petrecut Sărbătorile alături de soția sa Valentina Pelinel, dar și de cei 7 copii ai săi. Fotografia cu tot clanul Borcea este una spectaculoasă. Fostul șef de la Dinamo a petrecut Crăciunul, culmea, acasă la prima soție, Mihaela Borcea, iar de Revelion s-a distrat la Poiana Brașov cu actuala, Valentina.

Cristi Borcea ține la familia sa. Și nu este este una oarecare, ci una numeroasă, ca în povești. Cristi Borcea are 7 copii cu 4 femei, iar de aceste Sărbători, omul de afaceri nu i-a uitat pe niciunul dintre ei. Alături de actuala sa soție, Valentina, Cristi Borcea s-a pozat alături de cei 7 copii ai săi, scrie Libertatea. Și asta nu e tot! Potentul om de afaceri mai așteaptă doi copii. Soția sa, Valentina Pelinel, este însărcinată și va naște la primăvară două fetițe gemene. Vezi mai multe imagini cu familia Borcea, în galeria foto de mai sus!

Cristi Borcea și cei 7 copii ai săi, făcuți cu 4 femei

Cristi Borcea și cei 7 șapte copii! Au peteecut toți în casa primei soții, Mihaela

„A fost dorința mea să-i reunesc pe toți, fiindcă eu îi iubesc pe toți. Ei îmi vor duce numele mai departe. Normal, cei mici sunt mai avantajați, ei sunt și mai puși pe joacă, nu mai pot pe cei mari să-i iau în brațe și să-i mângâi, trec anii, dar cu toții sunt ai mei, ei sunt averea mea cu adevărat”, a povestit Cristi Borcea, motivul pentru care a  ales acest mod de a petrece. El s-a fotografiat cu cei 7 copii ai săi în casa primei sale soții, Mihaela, în Pantelimon. Acolo omul de afaceri a petrecut fericit în familie alături de toți copiii săi. Actuala soție, Valentina, și fosta, Mihaela, se înțeleg foarte bine și asta s-a văzut de Sărbători, când familia Borcea a petrecut Crăciunul în casa Mihaelei, dar ea nu s-a afișat în poza de familie.

Cristi Borcea, alături de actuala soție, Valentina Pelinel, și copilul lor, Milan

Dacă la un moment dat părea o glumă, Cristi Borcea chiar își poate face pe viitor echipă de fotbal doar cu copiii săi. Are deja 7, iar două fetițe sunt pe drum, așa că omului de afaceri nu i-ar mai lipsi decât încă doi copii. Patrick, Angelo, Melissa (cu Mihaela Borcea), Carolyn (cu Simona Voiculescu), Alex, Gloria (cu Alina Borcea) și Milan (cu Valentina Pelinel) sunt cei 7 copii ai lui Cristi Borcea, făcuți cu 4 femei diferite, care au petrecut de Crăciun alături de tatăl lor.

Cristi Borcea și cei 7 șapte copii! Fiul, Milan, a fost la un pas să fie călcat de mașină

De revelion „clanul Borcea” s-a mutat în Poiana Brașov. Cristi Borcea și-a distrat copiii pe pârtie, i-a plimbat cu trăsura, dar s-a și speriat groaznic. La una dintre ieșiri, fiul său de doi ani și jumătate, Milan, a fost la un pas să fie călcat de o mașină. Noroc că acesta a fost prins la timp de tatăl său care a alergat îngrozit după el.

La Poiana Brașov, Cristi Borcea s-a întâlnit cu nașul Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera l-a amenințat pe omul de afaceri că o să-i ia copilul, pe Alex, la FCSB când acesta va crește. Cristi Borcea a arătat că încă îi curge sânge alb-roșu prin vene, chiar dacă nu mai vrea să audă de fotbal în ultima vreme. Borcea a refuzat oferta lui Gigi Becali pe care l-a anunțat că fiul său nu va juca vreodată la rivali, ci va merge la Dinamo, dacă o să-i placă fotbalul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×