Cristi Borcea nu şi-a petrecut Crăciunul cu Valentina Pelinel! Fostul şef de la Dinamo, surprins cu Mihaela Borcea, prima soţie

Dan Suta   
în Stiri mondene
29/12/2019, 09:39
Cristi Borcea nu şi-a petrecut Crăciunul cu Valentina Pelinel! Fostul şef de la Dinamo, surprins cu Mihaela Borcea, prima soţie GALERIE FOTO
Cristi Borcea, Crăciun alături de Mihaela și copii. Sursa foto: capturi Antena Stars.

Există prietenie și după divorț, iar asta o demonstrează cu prisosință Mihaela și Cristi Borcea.

Cristi Borcea, împărțit între familii

Fostul acționat de la Dinamo nu a petrecut Crăciunul doar cu Valentina Pelinel, ci s-a gândit și la fosta nevastă, Mihaela, și la copiii pe care îi are cu aceasta.

Cristi nu a avut nicio problemă să stea la aceeași masă cu actualul iubit al Mihaelei, Sorin, și s-a pozat în fața bradului de Crăciun împreună cu familia.

Valentina Pelinel, tort pentru cei doi Cristiani din viața ei

Mihaela și Sorin Rap, bărbatul alături de care și-a refăcut viața după divorțul de fostul acționar dinamovist sunt foarte fericiți împreună.

Sorin se înțelege de minune cu copiii lui Cristi Borcea și își exercită rolul de tată vitreg foarte bine.

Borcea, recent eliberat din pușcărie, este extrem de fericit că poate petrece clipe frumoase alături de oamenii lui dragi, de care avea nevoie mai ales acum de Sărbători.

Mihaela și Sorin s-au asortat pentru poza de la brad. Amândoi au fost îmbrăcați în roșu și s-au arătat bucuroși, ca niște copii, lângă cadourile de sub brad.
În a doua zi de Crăciun, Valentina Pelinel, actuala parteneră a lui Cristi, a postat un mesaj de felicitare pentru soțul și fiul ei, cu ocazia Crăciunului.

„La mulți ani binecuvântați celor doi Cristiani din viata mea ❤ La multi ani tuturor celor care își serbează ziua în această Sfântă zi de Crăciun. Sărbători magice tuturor”, este mesajul postat de Pelinel, însoțit de un tort pe care l-a comandat special pentru aceștia, notează libertatea.ro.

Cristi Borcea a ieșit din închisoare luna trecută, în urma deciziei judecătorilor de la Tribunalul Ilfov. Acesta a beneficiat de eliberarea condiționată, iar acum își colindă neamurile.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×