Criminal la 14 ani. Un băiat și-a omorât prietenul de 12 ani pentru o consolă Xbox

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
19/01/2020, 21:20
Criminal la 14 ani. Un băiat și-a omorât prietenul de 12 ani pentru o consolă Xbox
Crimă îngrozitoare la Orhei, în Republica Moldova. Sursa foto: dcnews.ro

Criminal la 14 ani! Un băiat și-a ucis prietenul de doar 12 ani din cauza disputei pe o consolă de jocuri Xbox. Tânărul și-a bănuit prietenul că voia să îi fure consola, iar acesta le-a povestit anchetatorilor cum s-a întâmplat totul, recunoscând cu părere de rău fapta.

Un băiat de 14 ani a omorât un altul de 12 în Republica Moldova

Evenimentul șocant s-a produs în municipiul Orhei din Republica Moldova, iar cazul a șocat opinia publică de peste Prut.

Postul de televiziune Publika susține că asasinul de 14 ani riscă ani grei de pușcărie ori chiar detenție pe viață.

Crima, cauzată de o dispută pe o consolă Xbox

Trupul neînsuflețit al băiatului de 12 ani a fost găsit azi dimineață, în jurul orei 09:00, într-o clădire abandonată din oraș.

„Victima i-a dat cu împrumut, mai demult, făptașului o platformă pentru jocuri XBOX, iar acesta refuza să i-o înapoieze. Pe parcursul zilei, suspectul a ademenit victima pentru a-i întoarce bunul, însă a ucis-o cu sânge rece și a abandonat cadavrul. Platforma a fost ridicată astăzi de către polițiști din locuința suspectului”, precizează știri.md.

„Astăzi, dis-de-dimineață, minorul a încercat să ascundă cadavrul și a cerut de la mai mulți oameni din zonă doi saci, inclusiv de la mătușa sa, căreia i-a și povestit tot ce s-a întâmplat, iar femeia a alertat poliția. În cadrul audierilor, acesta le-ar fi spus oamenilor legii că ar fi comis crima după ce minorul de 12 ani ar fi întreținut relații cu verișoara sa, însă această versiune nu s-a adeverit.”, mai precizează aceeași sursă.

Victima fusese lovită de 12 ori cu un cuțit de bucătărie.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×