Crimă oribilă într-un parc din Anglia. O fetiţă de 7 ani a fost înjunghiată mortal de o necunoscută. Cum s-a întâmplat totul

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
26/03/2020, 00:01
Crimă oribilă într-un parc din Anglia. O fetiţă de 7 ani a fost înjunghiată mortal de o necunoscută. Cum s-a întâmplat totul
Crimă oribilă într-un parc din Anglia. O fetiţă de 7 ani a fost înjunghiată mortal. Sursa foto: antena3.ro

O crimă odioasă a avut loc într-un parc din Londra, Anglia. O fetiță de șapte ani a fost înjunghiată mortal în timp ce se afla la o plimbare în aer liber cu părinții săi.

Crimă oribilă în Anglia. O fetiţă de 7 ani a fost înjunghiată mortal în timp ce se afla în parc cu părinţii

O crimă odioasă a cutremurat Anglia în plină epidemie de coronavirus, scrie spynews.ro. O fetiţă care ieşise în parc alături de părinţii ei, a avut parte de o moarte violentă. Emily Jones a fost  înjunghiată mortal de un necunoscut apărut parcă din neant.

Părinţii minorei au sunat după ajutor, însă medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa copilei.

Poliţiştii au arestat un suspect

Întrucât fetiţa nu mai prezenta semne de viaţă, doctorii au fost nevoiţi să îi declare decesul. Părinţii fetiţei au lansat un mesaj cutremurător în urma nenorocirii ce s-a abătut asupra lor.

Emily avea șapte ani, era singurul nostru copil și lumina ochilor noștri. Era mereu veselă, drăgăstoasă și râdea tot timpul.

Avea o inimă la fel de mare precum zâmbetul”,  au spus părinții fetiţei, potrivit presei din Marea Britanie.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au depistat în scurt timp o femeie de 30 de ani. Aceasta a fost arestată şi este principala suspectă în cazul uciderii fetiţei. Poliţia britanică face cercetări pentru a desluşi motivele oribilei crime.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×