Crimă înfiorătoare în New York! Un bărbat s-a spânzurat după ce și-a decapitat soția și fiica

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
08/11/2019, 16:26
Crimă înfiorătoare în New York! Un bărbat s-a spânzurat după ce și-a decapitat soția și fiica GALERIE FOTO
Bărbatul și-a ucis atât soția, cât și fetița. Sursa foto - provided

Crimă înfiorătoare în New York, acolo unde Poliția anchetează de zor un caz care a șocat întreaga țară. Un bărbat și-a decapitat soția, după care i-a tăiat gâtul fiicei lui în vârstă de 5 ani. În culmea nebuniei, acesta nu s-a oprit aici și a decis să-și ia și propria viață. Potrivit NYPD, ofițerii i-au găsit pe Yonathan Tedla, 46 de ani, Jennifer Schlecht, 42 de ani, și fiica lor de cinci ani, Abaynesh Schlecht Tedla, morți în casă.

Crimă înfiorătoare în New York!

Deocamdată nu se știe de cât timp erau aceștia decedați, dar se va afla cu exactitate și acest fapt în timpul anchetei. Tatăl femeii, Kenneth Schlecht, în vârstă de 74 de ani, a povestit cum căsătoria celor doi trecea printr-o perioadă extrem de delicată. Conform bărbatului, ginerele lui amenințase că îi va omorî pe toți dacă femeia înaintează procedura de divorț. Culmea, vecinii au povestit că cei doi nu dădeau semne că s-ar putea întâmpla o astfel de tragedie și îi descriau chiar „familia perfectă.”

The New York Daily News a scris că Jennifer a fost găsită decapitată, cu capul pus în poală. Totodată, fiica lor prezenta o tăietură atât de adâncă la gât, încât a fost și ea parțial decapitată. La rândul lui, bărbatul s-a spânzurat, probabil speriat de consecințele care urmau. Primii agenți care au ajuns la fața locului au confiscat un cuțit, despre care se crede că este arma crimei. Acesta prezenta mai multe urme de sânge.

Un bărbat s-a spânzurat după ce și-a decapitat soția și fiica

Fratele femeii a fost primul care a simțit că ceva nu este în regulă. Acesta a luat legătura cu autoritățile, solicitându-le să o verifice pe sora lui pentru că era îngrijorat. Kenneth Schlecht, tatăl lui Jennifer, a transmis că ultima dată când a vorbit cu ea, fiica lui a plâns, fiind speriată de comportamentul bărbatului. Vecinii familiei au precizat că bărbatul era foarte prietenos și amabil și părea că își adoră soția și fiica.

Culmea, presa locală scrie că femeia obținuse un ordin de restricție împotriva soțului, după ce acesta o amenințase în repetate rânduri. Din păcate, ordinul nu a mai putut fi pus în activitate și bărbatul și-a ucis partenera și copilul.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×