Crimă înfiorătoare în Bihor! Bărbat găsit într-un canal. A fost ucis la comanda iubitei

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
10/01/2020, 12:20
Crimă înfiorătoare în Bihor! Bărbat găsit într-un canal. A fost ucis la comanda iubitei GALERIE FOTO
Poliția a pus cap la cap ițele acestei crime. Sursa foto - hepta.ro

Crimă înfiorătoare în Bihor! Un bărbat dat dispărut de câteva zile a fost găsit omorât într-un canal colector. Acum, oamenii legii cred că acesta ar fi fost ucis de două persoane din familia lui, la comanda iubitei sale.

Crimă înfiorătoare în Bihor!

Conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor scandalul a izbucnit pe fondul unei stări conflictuale mai vechi.

Astfel, între cele două părți existau animozități de mai mult timp, dar în ultima perioadă certurile erau mult mai puternice. În 4 ianuarie, doi suspecţi l-au lovit pe Cordoş Nicolae Vasile cu un sucitor de lemn şi cu un levier.

Bărbat găsit într-un canal

Bărbatul a murit din cauza loviturilor primite. Fără să stea prea mult timp pe gânduri, cei doi suspecți au cumpărat sodă caustică dintr-un magazin din Oradea.

Aceștia au luat decizia să ducă trupul bărbatului în satul Berechiu acolo unde l-au aruncat într-un canal colector.

Anchetatorii susţin acum că înainte de a scăpa de trupul bărbatului, suspecţii au aruncat soda caustică pe capul acestuia. Au făcut lucrul acesta pentru ca bărbatul să aibă faţa descompusă şi să nu fie recunoscut în cazul în care e găsit

Nu s-au oprit aici! Ajunşi acasă s-au pus toți de acord asupra unei povești. Mai întâi, poliţiştii din localitatea Girişu de Criş au fost sesizaţi de către iubita lui Cordoş cu privire la dispariţia acestuia.

În ciuda celor povestite oamenilor legii, nu a mai durat mult până când polițiștii au pus cap la cap cele întâmplate.

Acum, femeia şi cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru omor, instigare la violenţă în familie, violenţă în familie şi profanare de cadavre şi morminte, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×