CRBL, atacat de foștii colegi după scandalul cu Oase: „Ne-a țepuit la bani și acum îl judecă?”

Una dintre cele mai frumoase și longevive prietenii din showbiz-ul românesc s-a transformat brusc în scrum, din cauza unui proiect TV extrem de apreciat de fanii din întreaga țară. Asia Express, reality show-ului Antenei 1, a „reușit” să-i facă pe CRBL și Oase să se dușmănească după mai bine de 15 ani în care au fost, practic, ca frații. Totul a început în momentul în care acesta din urmă a acceptat rolul de coprezentator al sezonului recent încheiat, fără ca partenerul alături de care a câștigat marele premiu anul trecut să i se alăture.

CRBL și Oase, la cuțite după o prietenie de 15 ani

Scos din minți de gestul celui care i-a fost nu doar prieten, ci și partener de dans, artistul l-a taxat dur într-un videoclip postat în mediul online, aruncând pozele lor unde vedea cu ochii, semn că nu mai e cale de întors. După ce a povestit cum a fost „înjunghiat pe la spate” de un om în care avea toată încrederea, fostul membru al trupei Simplu și-a vărsat năduful și într-un cântec ale cărui versuri vorbesc de la sine despre tot ce se întâmplă acum între ei.

E foame de bani, bani/Şi se crede, cine mi-s/, În lupta contracronometru/, Pentru o condiţie/, Eşti doar o panaramă, /Ce se visează miss/, Că e foame de bani”, i-a transmis CRBL lui Oase, în peisaj apărând și o piatră funerară menită să ne dovedească, dacă mai era nevoie, că prietenia celor doi a luat sfârșit.

Foștii colegi lansează acuzații dure la adresa celor doi

Imediat, în scandal au intervenit și foștii colegi, care nu doar că nu liniștesc spiritele, ba chiar pun paie pe foc, sugerând faptul că niciunul dintre „protagoniști” nu este lipsit de vină. În susținerea afirmațiilor, aceștia au rememorat un episod din trecut, pe când trupa de dans condusă de CRBL bifa numeroase apariții pe micul ecran și se bucura de un real succes.

La început, trupa noastră de dans se numea «Big Bounce» şi apoi «Freakquency», cu care am câştigat în 2013 prima ediţie a emisiunii «România dansează», de la Antena 1. CRBL era un fel de PR şi manager, ne găsea spectacole, emisiuni sau show-uri în care să apărem. Amândoi sunt vinovaţi pentru ce se întâmplă. Când CRBL şi Smiley au vrut să facă din Freakquency următoarea trupă Simplu, Taz (n.r.Oase, aşa cum i se spunea) a fost primul care a zis că CRBL e ţepar şi că nu o să facă nimic. El nu voia să cânte.

Şi tot el s-a lipit de Edi (n.r. CRBL) şi i-a fost prieten până l-a ţepuit. Trupa a rezistat de prin 2006, până prin 2013, dar atunci Taz nu mai era cu noi. Era tânăr, cu cercel în buză, slab şi fără barbă. Adevărul este undeva la mijloc, dar amândoi ar ţepui pe alţii pentru binele lor.

Acum, Oase a ajuns vedetă şi i-a dat cea mai mare ţeapă lui CRBL, dar şi acesta a mers singur la Kanal D, deşi spune în interviu că îi găsise un loc la emisiunea aceea de dansuri. Oricum, CRBL are dreptate când spune că lui Oase i s-au dat mai puţini bani pentru că nu era cu el.

Oase nu a făcut mare lucru de unul singur. CRBL nu are dreptul să-l critice pe Taz pentru că ne-a luat mulţi bani din onorariile care ni se cuveneau. Şi-a luat maşină cu banii ăia, autoturism cu care s-a răsturnat.

Nu este în măsură să arunce cu piatra, pentru că a făcut multe lucruri urâte. Dar ne-a şi ajutat, nu pot să nu spun asta. Sunt oameni şi oameni, însă nici unul dintre ei nu este nepătat. Taz a profitat cât a putut de prietenia lui, şi acum lui CRBL îi pare rău. Mai bine s-ar pensiona şi ar avea grijă de copilul lui decât să se ducă să spună prostii”, au declarat foștii colegi pentru click.ro.