Cozmin Gușă: Rareș Bogdan a fost audiat la DNA Brașov

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
20/01/2019, 12:53
Cozmin Gușă: Rareș Bogdan a fost audiat la DNA Brașov GALERIE FOTO
Cozmin Gușă a dezvăluit că Rareș Bogdan a fost audiat la DNA Brașov

Analistul politic Cozmin Gușă a dezvăluit în direct la postul de televiziune Realitatea TV că Rareș Bogdan a fost audiat la DNA Brașov. S-ar fi întâmplat în anul 2017, când  realizatorul TV ar fi petrecut nu mai puțin de șase ore în fața anchetatorilor anticorupție. Cozmin Gușă nu a oferit mai multe detalii despre acest subiect, însă cel mai probabil o va face Rareș Bogdan în emisiunea sa.

„Rareș Bogdan a fost audiat timp de șase ore la DNA Brașov. L-au anchetat timp de șase ore pentru un nimic, pentru prezența într-un restaurant. Rareș Bogdan a fost anchetat, în urmă cu doi ani, de acea unitate specială de la Brașov”, a declarat Cozmin Gușă, sâmbătă, la Realitatea TV.

Cozmin Gușă susține că Rareș Bogdan a fost anchetat de DNA
Cozmin Gușă susține că Rareș Bogdan a fost anchetat de DNA

Cozmin Gușă a dezvăluit că Rareș Bogdan a fost audiat la DNA Brașov

Dezvăluirea vine după o lungă perioadă de timp în care tot mai mulți politicieni care au sau au avut dosare la Direcția Națională Anticorupție s-au plâns de abuzurile procurorilor. Cozmin Gușă nu a vrut să dea detalii în legătură cu motivul pentru care realizatorul TV ar fi fost anchetat timp de șase ore de procurorii anticorupție din Brașov. Informații suplimentare ar putea oferi însă chiar Rareș Bogdan, în emisiunea sa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×