Cozmin Gușă, declarații uluitoare: „Există o înțelegere între Dragnea și Iohannis”

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
22/01/2019, 10:35
Cozmin Gușă, declarații uluitoare: „Există o înțelegere între Dragnea și Iohannis”
Cozmin Gușă a făcut o serie de declarații uluitoare cu privire la înțelegerile dintre președintele Klaus Iohannis și șeful PSD, Liviu Dragnea. Gușă a tras această concluzie în contestul ultimei Ordonanțe de Urgență a guvernului anunțată de Tudorel Toader, ministrul Justiției.
Între Klaus Iohannis și Liviu Dragnea ar exista „sigur” o înțelegere ocultă pentru a ajunge împreună în finala cursei prezidențiale. Noua OUG le va da unora iluzia că vor scăpa, spune Cozmin Gușă, însă aceștia vor relua procesele de la capăt „în speranța că pot avea o soartă mai bună”.

Cozmin Gușă, afirmații uluitoare! Dragnea și Iohannis, complot împreună?

Cozmin Gușă, declarații uluitoare: „Există o înțelefere între Dragnea și Iohannis”
Cozmin Gușă, declarații uluitoare: „Există o înțelefere între Dragnea și Iohannis”

„E  o vorba romaneasca, libertatea cainelui e data de lungimea lantului. Prin aceasta OUG, care nu e mosita de Dragnea, e mosita in laboratoare pentru ca urmeaza doi  ani de alegeri. Am citit opinia lui Ingrid Mocanu pe ideea ca Dragnea nu e interesat de amnistie si gratiere si am auzit ca se fac eforturi.  Parerea mea e ca pana in 30 iunie nu va veni.

Exista un deal subteran intre Dragnea si Iohannis sa joace finala prezidentiala. Nu vor rasufla linistiti in baza acestor alegeri. În baza acestei OUG cei vizați o iau de la capat cu procesul in speranta ca pot avea o soarta mai buna.

E un joc din fostul stat paralel sa stea la masa cu puterea. Au folosit lupta anticoruptie si vor sa-si rezolve problemele sa poata avea acces la resurse cum i-a invatat Basescu. Greseala lui iohannis a fost ca n-a debasificat sistemul. Acum e nevoie de aceasta solutie care va inlocui amnistia si gratierea.

E si viziunea asta – Camasa e mai departe decat maioul. La cei care nu poarta, e mai aproape haina, in baza acelui deal evident aceste lucruri se intampla. Romania nu e un stat condus. Din 2009 statul paralel a administrat puterea. Arestarile fara dovezi, intrarile peste oameni in casa, arestarile preventive, denunturi, delatiuni impotriva unor dusmani de-ai lui Maior, Coldea, nu ma mira. Ma asteptam. Dragnea din decembrie, dupa CSAT-ul din 19 decembrie a fost mai relaxat.”, a spus Cozmin Gușă într-o intervenție la Romania TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×